سید حسن الحسینی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: در نسخه جدید این پلتفرم، امکانات جدیدی به «شاد» اضافه شده است که تعامل دانشآموزان و معلم را بیشتر می کند برای مثال قابلیت نصب و کار روی گوشی های مختلف، بانک سؤال، صفحه شخصی معلم و دانشآموز، احراز هویت مدیران ستادی و اولیا و خبرگان تعلیم و تربیت، حضور و غیاب از جمله امکانات نسخه جدید این شبکه است.
وی گفت: شبکه شاد بسیار تعاملی شده و به آموزش های استاندارد مجازی خیلی نزدیک شدیم با توجه به اینکه هنوز تا ایده ال فاصله داریم اما تلاش می کنیم که افزوده ها را بر شبکه شاد بیشتر کنیم تا حالت تکاملی خود را به طور مرتب داشته باشد.
الحسینی ادامه داد: در اوج نیستیم ولی با تعبیه برنامه هایی که در این بخش داشتیم عملا کلاس فیزیکال و واقعی در این شبکه پیاده سازی شده است.
وی با بیان اینکه رایگان شدن اینترنت شبکه شاد قدم بزرگ دولت بود، افزود: این اقدام و تصمیم رییس جهوری از بازماندن دو و نیم میلیون نفر از تحصیل جلوگیری کرد.
الحسنی بیان کرد: پیش بینی شده بود که به خاطر گرانی اینترنت و اینکه این امر در سبد هزینه های خانوارها سنگینی کند این تعداد دانش آموز از تحصیل باز خواهند ماند که این اقدام با توجه به شرایط خاص مالی دولت بسیار ارزشمند است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فکر می کنیم حدود سه و نیم میلیون دانش آموز به دلیل نداشتن فرصت ارتباط با اینترنت و شبکه ملی ارتباطات و نداشتن گوشی، به شبکه شاد و فضای مجازی آموزش دسترسی ندارند که البته در آموزش های ترکیبی پیش بینی شده آموزش و پرورش، از روش های دیگر برای جبران این کمبود استفاده خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید