ارسال به دیگران پرینت

ساخت خان دوم «سیمرغ» با موضوع تغذیه اساسی مردم/ عدم رغبت تلویزیون برای تولید

یک کارگردان و مستندساز گفت: خان دوم مستند «سیمرغ» به تغذیه اساسی مردم، صنایع غذایی و کشاورزی می پردازد. مثل خوراک اساسی مردم که شامل مرغ، لبنیات و گوشت می‌شوند.

ساخت خان دوم «سیمرغ» با موضوع تغذیه اساسی مردم/ عدم رغبت تلویزیون برای تولید

«محمدتقی رحمتی» کارگردان و مستندساز  با بیان طرح های جدید خود برای تولید ادامه مستند «سیمرغ» گفت: طرح های جدیدی داریم که در حوزه اقتصادی کشور بوده است. ما باید اقتصادمان را مقاوم کنیم و به تبع آن جهش اقتصادی خود به خود رخ می دهد.

وی ادامه داد: دو سال پیش مجموعه ای مستند تحت عنوان «سیمرغ» تولید کردیم که تمرکز آن روی بحث جهش اقتصادی بود و در خان اول این مجموعه مستند به صنایع نفتی و قاچاق پرداختیم. مخاطب ما در این بخش، علاوه بر مردم، مسئولین هم بودند به این دلیل که باید با مشکلات تولیدکنندگان ایرانی آشنایی داشته باشند و آنها را مرتفع کنند. یکسری از قانون ها باید اصلاح شود چراکه عکس عمل می کند.

وی با بیان اینکه برای تولید چنین مستندی گروهی تحقیقی داشتیم، افزود: ما یک گروه تحقیقی داشتیم که متشکل از اساتید دانشگاه تهران و شریف و تربیت مدرس بود و بر اساس این تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که چطور مقاومت اقتصادی را بالا ببریم.

رحمتی با بیان تولید خان دوم مستند «سیمرغ» نیز گفت: خان دوم «سیمرغ» به تغذیه اساسی مردم، صنایع غذایی و کشاورزی می پردازد. مثل خوراک اساسی مردم که شامل مرغ، لبنیات و گوشت می شوند . بحث بعدی دانه های روغنی است.

وی ادامه داد: در بحث دانه های روغنی خود کفا نیستیم و خان دوم بیان می کند که ما در این زمینه ها دانش لازم را داریم. افرادی هم هستند که به صورت دانش بنیان روی این موضوع کار می کنند و می توانیم خودمان دانه های دامی روغنی را تولید کنیم و به مشکل بر نخوریم و در اصل به بیان ناگفته ها می پردازیم.

این مستندساز با اشاره به هدف از تولید این مجموعه مستند نیز گفت: هدف ما از ساخت این مجموعه مستند نمایش پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها و ایجاد نگاه انگیزشی است و می خواهیم به جوان های کشورمان بگوییم که شما هم می توانید همانطور که تعدادی از جوان ها خواستند و توانستند. در حقیقت، قصد داشتیم تا قدرت علمی و اقتصادی شرکت‌های ایرانی را به تصویر بکشیم. در مجموعه مستند «سیمرغ» وارد زندگی کاری تعدادی از مهندسینی که کارهای بزرگی کرده اند شدیم.

رحمتی ضمن بیان مشکلاتی که برای تولید خان دوم این مستند پیش رویش است، گفت: تنها مشکلی که داریم عدم  توجه مدیران تلویزیون است. مدیران شبکه افق ظاهرا دغدغه ای برای تولید چنین کارهایی ندارند و در شرایطی که طرح ما دو سال آماده است، اما دوستان اصلا تمایلی برای تولید این طرح نشان نمی دهند.

وی ادامه داد: ما مجموعه سیمرغ توسط شباهتی که بین آن و منطق الطیر عطار که سی مرغ می خواستند به کوه قاف بروند، دراماتیزه کردیم. همچنین خان سوم این مجموعه مستند به صنایع ما و تولید مواد اولیه برمی گردد و ما در کشورمان این پتانسیل را در بخش پتروشیمی داریم که می توانیم با حل کردن مشکل تهیه مواد اولیه صنعتی تحریم ها را ناکارآمد کنیم و باعث جهش اقتصادی شویم.

منبع : خبرگزاری فارس
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه