علی بختیار در ارتباط با ضرورت مبارزه با فساد در تمام قوا اظهار کرد: در رابطه با فساد طی سالهای گذشته اقداماتی پر فراز و نشیب صورت گرفته است. چه فساد سیاسی و چه اقتصادی همچنان مشکلی است که باعث سلب اعتماد عمومی شده است. اگر از مردم بپرسیم بزرگترین مشکل کشور چیست شاید به عنوان اولین یا دومین دغدغه موضوع فساد را مطرح میکنند.
وی ادامه داد: زیبنده جمهوری اسلامی نیست که بعد از چهل سال صدا و سیما یکی از مدیریان ارشد نظام را برای دچار شدن به فساد نشان میدهد. فساد موضوعی است که در درون تمام قوا، دستگاهها و بخش های مختلف حاکمیت رخنه کرده است.
وی با بیان اینکه "اقدامات آیتالله رئیسی در مبارزه با فساد قابل تقدیر است" گفت: باید قدردان بود که او حتی درون قوه قضاییه را هم مخاطب قرار داده و به درون این قوه نظارت میکند. با وجود ارادههای اخیر در مبارزه با فساد، باید گفت موضوع مهمتر از برخورد، ایجاد نشدن فساد است. باید ببینیم فسادی که در پرونده طبری است به چه علت ایجاد شده است. دلیل ایجاد فساد در پرونده بابک زنجانی و امثال او چه بوده است.
این فعال سیاسی تصریح کرد: اینکه همه فکرمی کنند برای انجام کارها در کشور باید پارتی داشته باشند نشات گرفته از فساد سیستماتیک است. پس وقتی از مبارزه با فساد حرف میزنیم از این خرده مفسدین تا اختلاسگرها و تحصیل مال نامشروع را باید در بر بگیریم.
وی در پایان گفت: دلیل ایجاد مفاسد موضوع بسیار مهمتری است؛ به نظر من مهمترین عامل برای ایجاد فساد شفافیت است. اگر شفافیت مالی و اداری داشته باشیم مردم بر کار وزرا، رئیس جمهور، نمایندگان و وابستگانشان نظارت میکنند. در سامانه گمرک و سامانه بانکی باید فعالیت کرد. در دولت الکترونیک 20 رتبه رشد داشتیم و نشان می دهد از این طریق می توانیم به سمت ریشه کن کردن فساد و نظارت مردم بر مسئولین برویم.
دیدگاه تان را بنویسید