ارسال به دیگران پرینت

حملات هوایی | جنگده های ترکیه امروز چندین منطقه را در شمال عراق بمباران کردند.

یک منبع امنیتی در کردستان عراق به وبگاه «الاخباریه» گفت که جنگده های ترکیه امروز چندین منطقه را در شمال عراق بمباران کردند. بر اساس اعلام منابع امنیتی اقلیم کردستان عراق، در اثر گلوله باران ارتش ترکیه زمین های کشاورزی و جنگلی کوه خامتیر در آتش سوخت.

حملات هوایی    |   جنگده های ترکیه امروز چندین منطقه را در شمال عراق بمباران کردند.

مقام های امنیتی در شمال عراق روز جمعه اعلام کردند که حملات هوایی و توپخانه ای ارتش ترکیه به اقلیم کردستان عراق از سرگرفته شد.

به گزارش ایرنا، یک منبع امنیتی در کردستان عراق به وبگاه «الاخباریه» گفت که جنگده های ترکیه امروز چندین منطقه را در شمال عراق بمباران کردند.

این منبع که به نام او اشاره نشده است افزود که هواپیماهای ترکیه ناحیه «برواری بالا» در منطقه «کانی ماسی» را بمباران کردند.

وبگاه کردی «شفق نیوز» نیز خبر داد که توپخانه ترکیه همچنین مناطق اطراف کوه «خامتیر» در شهرستان «زاخو» را گلوله باران کرد.

بر اساس اعلام منابع امنیتی اقلیم کردستان عراق، در اثر گلوله باران ارتش ترکیه زمین های کشاورزی و جنگلی کوه خامتیر در آتش سوخت.

ترکیه از اواخر خرداد گذشته برای سرکوبی عناصر «پ.ک.ک» (حزب کارگران کردستان ترکیه) از زمین و هوا در عملیات موسوم به «پنجه» وارد خاک اقلیم کردستان عراق شده است.

۲۱ مرداد در حمله پهپادی ترکیه به یک خودرو حامل مرزبانان عراقی در منطقه «سیدکان» در شمال استان اربیل اقلیم کردستان عراق، چهار نظامی از جمله دو فرمانده ارشد این کشور کشته شدند.

دولت عراق و برخی از کشورهای عربی و فرانسه در این مدت حملات ترکیه به شمال عراق را محکوم کردند و خواستار توقف عملیات آنکارا شده اند، اما با وجود این واکنش‌ها، حملات ترکیه به خاک این کشور از زمین و هوا همچنان ادامه دارد.

ارتش ترکیه اعلام کرد که هدف از عملیات پنجه در شمال عراق پاکسازی این مناطق از حضور عناصر حزب کارگران کردستان است.

ترکیه و پ.ک.ک از دهه ۸۰ قرن میلادی گذشته با هم می‌جنگند و بر اساس برخی گزارش‌ها، درگیری‌های دو طرف تاکنون بیش از ۴۰ هزار کشته داشته است.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه