ارسال به دیگران پرینت

وزیر دارایی انگلیس برای جبران خسارت‌های مالی بسته حمایت اقتصادی ویژه دولت را چهار ماه دیگر تمدید کرد.

همزمان با نوسانات آمار شیوع کرونا (کووید-۱۹) در انگلیس، وزیر دارایی این کشور برای جبران خسارت‌های مالی برآمده از این بحران، بسته حمایت اقتصادی ویژه دولت را چهار ماه دیگر تمدید کرد.

وزیر دارایی انگلیس برای جبران خسارت‌های مالی بسته حمایت اقتصادی ویژه دولت را چهار ماه دیگر تمدید کرد.

«ریشی سوناک» روز سه‌شنبه با ایراد سخنانی در مجلس عوام اعلام کرد

که دولت تا ماه اکتبر (مهر/آبان) به پرداخت حقوق افراد شاغلی که به دلیل کرونا خانه نشین شده‌اند ادامه می‌دهد.  

وی افزود که دولت از دو ماه دیگر، هزینه اجرای این طرح را با شرکت‌های تجاری تقسیم خواهد کرد تا افراد شاغل بتدریج به محل کار خود بازگردند.   

وزیر دارایی انگلیس همچنین این فرضیه را که تمدید طرح یادشده سنت بدی را در جامعه پایه گذاری می‌کند، رد کرد و افزود که شرایط کشور باعث شده تا کسب وکارها ناگزیر تعطیل شده و افراد در خانه بمانند.  

سوناک ابراز امیدواری کرد که آمار کرونا تا ماه اکتبر آینده کاهش یافته و به این ترتیب بسته اقتصادی ویژه دولت نیز تا آن زمان متوقف خواهد شد.

دولت انگلیس برای جبران زیان‌های مالی ناشی از کرونا ۳۳۰ میلیارد پوند بودجه اختصاص داده که بر اساس آن علاوه بر اعطای وام‌های‌ اضطراری، تا سقف ۸۰ درصد یا حداکثر ۲۵۰۰ پوند از حقوق ماهانه افراد شاغل را پرداخت می‌کند.

با این حال، گزارش‌ها حاکی‌است که دولت برای تأمین اعتبار آن با مشکلات جدی مواجه و به فروش اوراق قرضه متوسل شده است.

بنا به گزارش وزارت دارایی انگلیس، بیش از ۷.۵ میلیون شاغل در انگلیس به دلیل بحران کرونا خانه‌نشین و به دریافت کمک هزینه دولت متوسل شده‌اند. همچنین یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برای دریافت کمک هزینه بیکاری، از آغاز قرنطینه تاکنون درخواست داده‌اند.

در این مدت ۲۵ درصد شرکت های تجاری در انگلیس، فعالیت‌های خود را متوقف کرده و ۵۰۰ هزار شرکت برای پرداخت حقوق کارکنان خود به کمک هزینه‌های دولت متوسل شده‌اند.

تحقیقات صورت گرفته از سوی نهادهای مستقل در انگلیس نشان می‌دهد که خسارت‌های مالی ناشی از کرونا فراتر از پیش‌بینی وزارت دارایی و بسته حمایت اقتصادی دولت این کشور است.

وزیر دارایی انگلیس چندی پیش نیز در سخنانی اوضاع اقتصادی کشور را بسیار وخیم توصیف کرده و هشدار داده بود که ممکن است وضع از آنچه هست، دشوارتر شود.  

وی افزوده بود؛ هرچند مساعدت مالی دولت تاکنون مشاغل و شرکت‌ها را از مرز ورشکستگی نجات داده اما منابع دولت محدود است و قادر به نجات تمام کسب و کارهای کشور نیست.  

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس یکشنبه گذشته، ناگزیر محدودیت های تردد افراد شاغل به محل کار را با هدف به حرکت درآوردن چرخه‌های اقتصاد کشور،  آسان کرده است. این در حالی است که آمار شیوع کرونا در انگلیس همچنان نوسان دارد و این کشور پس از آمریکا دارای بالاترین آمار قربانیان کرونا در سراسر جهان است.

منبع : ایرنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه