ارسال به دیگران پرینت

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران خبر داد

آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای حل مشکلات مجموعه آرادکوه

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به اینکه بهترین راهکار موجود برای مجموعه آرادکوه بهبود وضعیت کنونی این مجموعه است،گفت: شرکتی دانش بنیان موظف شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن طرحی جامع برای تبدیل زباله‌های این مجموعه به کمپوست ارائه کند تا پس از تصویب اجرایی شود.

آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای حل مشکلات مجموعه آرادکوه

نعمت الله ترکی  در تشریح آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای حل مشکلات مجموعه آرادکوه گفت: طرح مطالعاتی برای این مرکز انجام شده است اما حدود ۲۰ سال که تصمیمی برای انتقال این مرکز اتخاذ نشده است. لذا بهترین راهکار بهبود وضعیت کنونی این مجموعه است.

وی افزود: در بررسی منابع بوی بد اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) مواردی همچون دامداری‌ها، آب‌های سطحی اطراف فرودگاه و مجموعه آرادکوه مطرح می‌شود. در مورد آب‌های سطحی اطراف فرودگاه با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان طرح مطالعاتی انجام و مقرر شده است با اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان این طرح (تصفیه خانه فاضلاب) پس از انجام مراحل مناقصه به مرحله اجرا گذاشته شود. بی‌تردید با اجرایی شدن این طرح شهرستان‌های بهارستان و اسلامشهر پوشش داده می‌شوند.

ترکی ادامه داد: در حوزه بوی نامطبوع واحدهای تولیدی و دامداری‌های اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) نیز ۴ شرکت و دامداری بزرگ وجود دارد که سهم مهمی در تولید کود و فضولات حیوانی و تولید بوی نامطبوع دارند. این واحدها در چند ده کیلومتری این فرودگاه بین‌المللی قرار دارند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به اینکه برخی از این شرکت‌ها و دامداری‌ها با احداث تصفیه‌خانه مجهز به سپراتور و سیستم کلر زنی کار خود را ادامه می‌دهند، گفت: متاسفانه برخی از این واحدها نیز بدون توجه به هشدارها و اخطارها به فعالیت خود ادامه می‌دهند و اقدامات لازم برای تصفیه‌خانه خود را انجام نداده‌اند.

ترکی در پایان تاکید کرد: قطعا دامداری‌ها و شرکت‌هایی که قانون را در مورد رفع بوی بد ناشی از فعالیت‌های خود رعایت نمی‌کنند پس از هشدار به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

 

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه