ارسال به دیگران پرینت

واردات 2 هزار و 600 قلم کالا از سبد وارداتی خارج گردید

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که با هدف حفظ اشتغال موجود و ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای کشور، واردات ۲ هزار و ۶۰۰ قلم کالا که از امکان تولید در داخل کشور برخوردارند، ممنوع شد.

واردات 2 هزار و 600 قلم کالا از سبد وارداتی خارج گردید

محمدرضا کلامی عصر چهارشنبه در چهاردهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار گلستان اظهار داشت: از مجموع ۴۳ میلیارد دلار نیاز صادراتی کشور حدود ۱۴ میلیارد دلار صرف واردات کالاهای اساسی می شد که امسال بخشی از این کالاها به دلیل وجود نمونه های مشابه داخلی از سبد وارداتی خارج گردید که این تصمیم فرصت مطلوبی برای تولیدکنندگان کشور است.

به گفته وی در حال حاضر تنها ۵ کالا شامل ذرت، کنجاله، جو ، دانه های روغنی و روغن با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور می شود.

وی بیان کرد: با وجود مشکلات صادرات کالاها ناشی از شیوع کرونا و محدود شدن ارتباط کشورها از اسفند پارسال، در حال حاضر و با تلاش دولت برای برقراری ارتباط موثر دوسویه با کشورها با وجود کرونا، صادرات به رشد مطلوبی رسیده که امیدواریم با ادامه این روند و بازگرداندن منابع صادراتی شاهد رونق بیش از پیش این بخش و در نهایت بهبود اقتصاد کشور باشیم.

وی گفت : بانک مرکزی اولویت ارائه ارز دولتی را به ذرت, کنجاله ، جو ، دانه های روغنی و روغن داده تا مرغداران بدون دغدغه اقدام به جوجه ریزی و تامین پروتئین کشور کنند.

استاندار گلستان نیز در این جلسه گفت : با توجه به حمایت وزارت صنعت ، معدن و تجارت، تولیدکنندگان مرغ استان می توانند نهاده های دامی مورد نیاز خود را از مبادی ورودی شمالی کشور وارد کنند که این اقدام موجب کاهش هزینه های تولید می شود.

هادی حق شناس اظهار داشت: گلستان از مزیت های نسبی زیادی در تولید مرغ و گندم برخوردار است و باید تلاش کنیم ارزش افزوده این محصولات در استان بماند.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت معدن و تجارت در سفر امروز چهارشنبه به گلستان همچنین از یک شرکت تولیدکننده ماسک بازدید و در مراسم بهره برداری از یک واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی آق قلا شرکت کرد.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه