ارسال به دیگران پرینت

قتل | قتل فرد مست

درگیری ۱۲ مرد مست در رباط کریم به قتل انجامید | آواز خواندن، جرقه‌ای برای مرگ مقتول

درگیری 12 مرد مست در باغی حوالی رباط کریم به قتل یکی از آنها انجامید. مقتول، آوازی خواند که دیگران خوششان نیامد و درگیری بالا گرفت.

درگیری ۱۲ مرد مست در رباط کریم به قتل انجامید | آواز خواندن، جرقه‌ای برای مرگ مقتول

درگیری 12 مرد مست در باغی حوالی رباط کریم به قتل یکی از آنها انجامید. مقتول، آوازی خواند که دیگران خوششان نیامد و درگیری بالا گرفت.

روزنامه ایران نوشت: بررسی‌های اولیه تیم جنایی نشان داد ۱۲ نفر برای معامله یک زمین ۲۲ هکتاری در باغ گردهم آمده بودند و پسر۳۰ ساله‌ای به نام شهرام با شلیک گلوله به قتل رسیده است.

در ادامه جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و ۱۱ شرکت‌کننده در نزاع که اغلب مست بودند نیز بازداشت شدند و مأموران در جریان بازجویی‌ها دریافتند که عامل شلیک مرد 33 ساله‌ای به نام کریم بوده است.  

افشاگری جدید از قتل‌های زنجیره‌ای | عطریانفر: من، سعید حجاریان و عبدالله نوری در لیست ترور بودیم | لیست بلندبایی از ترور وجود داشته است

به این ترتیب کریم تحت بازجویی فنی قرار گرفت و به قتل اعتراف کرد. وی در تشریح ماجرا گفت: «آن شب من و چند نفر از دوستانم برای معامله زمین ۲۲ هکتاری به باغی در رباط کریم رفته بودیم. طرف مقابل هم با دوستانش به آنجا آمده بود. اغلب ما مشروب خورده بودیم و حال طبیعی نداشتیم دراین میان یکی از افراد شروع به خواندن آواز دشتی کرد اما یکی از دوستانم که از خواندن او خوشش نیامده بود با اعتراض از او خواست، ساکت شود که سر همین موضوع درگیری بالا گرفت. شهرام و دوستانش با قمه و چاقو به سمت ما حمله‌ور شدند که من و دوستانم ناچار بودیم از خودمان دفاع کنیم. من برای اینکه دعوا خاتمه پیدا کند کلتی را که همراه داشتم بیرون کشیدم و بی‌هدف چند تیر شلیک کردم تا بترسند اما یکی از تیرها ناخواسته به سینه شهرام خورد و جان باخت.

وی افزود: «من اصلاً مقتول را نمی‌شناختم و خصومتی با او نداشتم.»  

پس از اعترافات متهم ،مأموران از خانه او یک کلت کمری و چهار فشنگ جنگی کشف کردند. 

با تکمیل تحقیقات برای کریم به اتهام قتل عمدی ، حمل و نگهداری سلاح و برای ۱۰ شرکت‌کننده در نزاع نیز به اتهام شرکت در درگیری منجر به قتل، کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 2 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کرده‌اند.

 

افشاگری جدید از قتل‌های زنجیره‌ای | عطریانفر: من، سعید حجاریان و عبدالله نوری در لیست ترور بودیم | لیست بلندبایی از ترور وجود داشته است

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه