علی پیرحسینلو معاون مناطق ستاد استاد تهرانِ مسعود پزشکیان در سخنانی خطاب به رییس جمهوری منتخب از او خواست با اعتماد به جوانان طرحی نو دراندازد و نسل نو را به کار گیرد.
آنگونه که عصرایران روایت کرده، او از رییس جمهوری منتخب مردم ایران خواست منتظر صدا و سیما (ی ناخرسند از پیروزی او) نباشد و از طریق پلتفرمهای اینترنتی با مردم گفتوگو کند.
مهمترین فرازهای سخنان پیرحسینلو که با تشویق مکرر حاضران همراه بود و بدین سبب نظر آنان هم میتواند باشد از این قرار است:
* میخواهم به عنوان کسی در یک ماه اخیر قدم به قدم و نفس به نفس همراه این پوسترچسبانهای کف خیابانهای تهران بوده، دو نکته را خدمت شما عرض کنم. با زبان نهجالبلاغه هم میگویم که به گوش شما آشناست:
*«اما بعد، فلا تطولن احتجابک عن رعیتک». بقیهاش را خودتان بلدید. با مردم صحبت کنید آقای دکتر! نگذارید طول بکشد و فاصله بیفتد بین گفتوگوهای مستقیم خودتان با مردم. شما سه هفته هر روز بین مردم بودید و با ایشان رودررو حرف میزدید. چرا باید الان یک هفته بگذرد و تنها صدایی که از سمت شما به مردم میرسد، صداهای ناهنجار و حرفهای مجعول و مجهول و خبرهای بیپایه و ضد و نقیض باشد؟ چرا خودتان جلوی دوربین و میکروفون نمیآیید و با مردم صحبت نمیکنید؟ صداوسیما پا به پای شما نمیآید؟ این همه بسترهای اینترنتی که هست. زنده صحبت کنید، همزمان در چنل یوتیوب و لایو اینستا و اتاقهای کلابهاوس و اسپیس توییتر و انواع و اقسام پلتفرمها میتوانید زنده پخش کنید. مردمی که به شما رای دادند، یا رای ندادند اما الان امید بستهاند، تشنهی ایناند که قدم به قدم و لحظه به لحظه در این مسیر همراه شما باشند. این لازمهی حفظ اعتمادشان است.
*«الناس ینظرون من امورک فی مثل ما کنت تنظر فیه من امور الولاه قبلک، و یقولون فیک ما کنت تقول فیهم». نکند که بگویند پزشکیان رای را گرفت و رفت سراغ کار خودش! نکند که حس تبختر و خداینکرده بینیازی به مردم بدهید! ما که شما را میشناسیم و میدانیم اهلش نیستید. شما که خودتان را میشناسید و میدانید سرمایهای جز همین مردم ندارید. نگذارید که مردم از شما بیخبر بمانند. نگذارید کسانی به جای شما به نام شما حرف بزنند. مردم به پزشکیان رای دادهاند و میخواهند او با ایشان حرف بزند و همراه باشد. حتی اگر کم و کاستی یا مشکل و مانعی هم هست، خودش به مردم بگوید و «اصحر لهم عذرک» باشد.
*ما از طرف شما به مردم قول دادیم. قول ندادیم که کارهای بزرگ بکنیم، ولی قول دادیم رفتارهای بدی که قبلیها در حق این مردم روا داشتند را تکرار نکنیم. ما نگرانیم که شما هم مثل گذشتگان به نسل بعد اعتماد نکنید. نگرانیم که شما را هم از ادامه همنشینی با اصلاحطلبان هزینهداده بترسانند.
*نگرانیم کسانی که از شنبه دور شما نشستهاند و مینشینند، غیر از کسانی باشند که تا جمعه برای شما و برای ایران کف خیابانها بودند. نگرانیم که این بار هم، با وجود خواست شما و وعدههای شما، روندها غیرشفاف و غیرکارشناسی طی شود. ما نگرانیم که شما گرفتار «من شرکهم فی الآثام» شوید، گرفتار «اعوان الاثمه و اخوان الظلمه» شوید.
*از شما انتظار داریم به جای کهنهمدیران جاخوش کرده روی صندلیها، به نسل جدید اعتماد کنید. اینها توانستند آن جامعهی سرد و خوابیده را بیدار کنند و این نتیجهای که عاید شد، محصول مستقیم عزم و همت آنهاست. من از شما خواهش میکنم که نگذارید شما را از اعتماد به جوانترها بترسانند، نگذارید به بهانه تجربه و رزومه و توانایی و سابقه و چه و چه، شما را از شکستن حلقهی بستهی مدیران ناکارآمد چهلساله بترسانند. حالا نه که در این چهل سال خیلی درست و خوب کار کردهاند، که حالا فکر میکنیم آنها بلدند و نسل بعد تجربهی مدیریتی و سابقهی فلان ندارند!
* گرفتاریهای امروز مردم و کشور حاصل عملکرد آنهاست. حاصل چسبیدن آنها به صندلیهاست. حاصل بیکفایتیهای آن آدمهای خاصی است که رنگ و لعاب تجربه به سوءمدیریتهایشان میزنند و ژست کاربلدی میگیرند تا زگهواره تا گور مدیر بمانند. دنبال راضی نگه داشتن امثال اینها نباشید. بگذارید آنها از شما عصبانی باشند اما این بچهها و این مردم از شما راضی شوند.
*کنار بزنید اینها را! به نسل بعد اعتماد کنید و مطمئن باشید که اینهایی که از هیچ برای شما و برای ایران رای ساختند، بهتر از آن قبلیها میتوانند کشور را اداره کنند؛ علیبن ابیطالب میگوید: «انت واجد منهم خیر الخلف ممن له مثل آرائهم و نفاذهم». نگران نباشید؛ به جای آن همیشگیها، کسانی را پیدا میکنید که از آن بهتر میدانند و میتوانند؛ ولی مثل آنها شریک ظلمها و بدکرداریها نبودهاند و دردسرشان برای شما کمتر است.
دیدگاه تان را بنویسید