ناو شکن آمریکایی بدون نصب پرچم وارد آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی میشود، صیاد جوان اهل شیرینو (بوشهر) با مشاهده این صحنه با رفتن روی خط بیسیم این ناوشکن سعی میکند به او تذکر بدهد.
وقتی ناوشکن توجه نمیکند او نه تنها بی خیال نمیشود بلکه به ناو جنگی نزدیک شده و خیلی صریح تذکر میدهد که اینجا ایران است و او باید پرچم ایران را در بلندترین نقطه ناو نصب کند.
جهانشیر خسروانی صیاد بوشهری بود که در حین ماهیگیری به گمان اینکه ناوچه آمریکایی بدون نصب پرچم ایران وارد آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی شده، از طریق بیسیمهایی محلی و امواج رادیویی به ناوچه آمریکایی تذکر میدهد.
این صیاد اهل شیرینو در بندر کنگان، وقتی پاسخی از شناور دریافت نمیکند، با قایق ماهیگیری به ناو نزدیکتر شده و مجددا از طریق بیسیم به شناور تذکر میدهد که شما باید پرچم ایران را در بلندترین نقطه ناو نصب کنید.
این اقدام باعث شد که شهردار عسلویه از جهانشیر خسروانی صیاد ماهیگیر بوشهری به پاس احساس مسؤولیت و حراست وی از حریم دریایی کشورمان تجلیل کند.
مرز آبهای سرزمینی به فاصله ۱۲ مایلی (هر مایل دریایی ۱۸۵۲ متر است) از خط مبدا ساحلی هر کشور گفته میشود که حق کشتیرانی و استفاده از منابع دریایی تنها در انحصار کشور ساحلی است و ۱۲ مایل دیگر آبهای تحت نظارت آن کشور محسوب میشود و شناورها باید با هماهنگی کشور مبدا وارد این منطقه شوند.
استان بوشهر نیز با تاریخی درخشان در مقابله با استعمار و استکبار، در برهههای مختلف تاریخی از شهید رئیسعلی دلواری و زنان لَرده در مقابل ارتش انگلیس، شهید نادر مهدوی در مقابل ناوهای آمریکایی و رزمندگان نیروی دریایی در مقابل تفنگداران آمریکایی، رشادتهای خود را نشان داده و اجازه کوچکترین تجاوز به مرزهای آبی و خاکی استان بوشهر را به دشمن ندادهاند.
دیدگاه تان را بنویسید