ارسال به دیگران پرینت

تست شخصیت | تست شخصیت شناسی

تست شخصیت شناسی | از نحوه خندیدن خودت شخصیتت رو کشف کن!

برای مشاهده تست شخصیت شناسی در ادامه این خبر باما همراه باشید.

تست شخصیت شناسی | از نحوه خندیدن خودت شخصیتت رو کشف کن!

تست شخصیت شناسی

برای مشاهده تست شخصیت شناسی در ادامه این خبر باما همراه باشید.

تست شخصیت شناسی خنده؛ چگونه می خندید؟

1- خنده بلند 2- خنده ملایم 3- خندیدن با پوشاندن دهان

شماره 1: ویژگی های خنده بلند 

اگر شما بلند و شدید می خندید، ویژگی های شخصیتی شما نشان می دهد که شما شخص نترس، جسور و با اعتماد به نفس هستید. برای شما مهم نیست که دیگران در موردتان چه فکری می کند. در مورد آنچه می خواهید رک هستید و تا زمانی که به آن دست نیافتید از تلاش دست بر نمی دارید – اراده و عزم شما قابل توجه است. شما بسیار پر انرژی و عاشق ماجراجویی هستید. دوست دارید از زندگی­تان بهترین بهره را ببرید. خودتان را با کلمات خرد نمی کنید و به آنچه می گوید عمل می کنید. شما عاشق خندیدن در هر زمان و هر مکان هستید.

تست شخصیت شناسی | شخصیت شناسی از روی شکل صورت | فرم چهره شما چه شکلی هست؟ + تفسیر دقیق

شماره 2: ویژگی های خنده ملایم

اگر این گونه می خندید، ویژگی های شخصیتی شما نشان می دهد که معمولا محتاط و خجالتی هستید. شما از یک خنده خوب لذت می برید اما به نظر می رسد نگران این هستید که دیگران در مورد شما چه فکری می کنند. از جلب توجه به خود خودداری می کنید و از بودن در مرکز توجه لذت نمی برید. شما دوستان تان را با دقت انتخاب می کنید و فقط در کنار آنها راحت خواهید بود. شما شخص قابل اعتماد و مسئولیت پذیر هستید.

شماره 3 : ویژگی های خندیدن با پوشاندن دهان و دندان:

اگر هنگام خندیدن دهان‌تان را با دست‌تان می پوشانید، ویژگی های شخصیتی شما نشان می دهد که شما ویژگی های منحصر به فرد خود را دارید. شما بسیار مراقب هستید و به جزئیات کوچک توجه می کنید. چیزهای را که معمولا عام مردم به آن‌ها توجه نمی کنند، شما در نظر می گیرید. بیشتر تمایل دارید محیط اطراف خود را مشاهده کنید. شما از چیزهای کوچک لذت می برید. مردم شاید فکر کنند شما شوخ طبع نیستید، اما فقط یک فرد همفکر می تواند حس شوخ طبعی شما را درک کند.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه