ارسال به دیگران پرینت

فروش خودرو | فروش خودرو فوری ایران خودرو

بدون قرعه کشی صاحب پژو پارس شوید! | فروش فوری ایران خودرو ویژه شب یلدا

تالار شیشه‌‌‌ای بورس که از ابتدای تابستان امسال شاهد فروش خودرو بود، از ماه گذشته عرضه خودروهای پرتقاضا را نیز به خود دیده است. حالا بنابر اعلام بورس کالا، شنبه هفته آینده سومین مرحله عرضه پژو ۲۰۷ و دومین مرحله عرضه تارا در تالار خودروی بورس کالا انجام خواهد شد.

بدون قرعه کشی صاحب پژو پارس شوید! | فروش فوری ایران خودرو ویژه شب یلدا

فروش خودرو فوری ایران خودرو ویژه شب یلدا

تالار شیشه‌‌‌ای بورس که از ابتدای تابستان امسال شاهد فروش خودرو بود، از ماه گذشته عرضه خودروهای پرتقاضا را نیز به خود دیده است. حالا بنابر اعلام بورس کالا، شنبه هفته آینده سومین مرحله عرضه پژو ۲۰۷ و دومین مرحله عرضه تارا در تالار خودروی بورس کالا انجام خواهد شد.

پژو ۲۰۷ و تارا اولین خودروهای پرتقاضایی بودند که در بورس کالا به فروش گذاشته شدند. گرچه زمزمه‌هایی از عرضه دیگر خودروهای پرتقاضا از جمله پژو پارس و پژو ۲۰۶ نیز به گوش می‌رسد اما به نظر عرضه ۲۰۷ و تارا روند ادامه‌داری دارد. ۳۰ آبان اولین عرضه پژو ۲۰۷ در بورس کالا محقق شد. با گذشت تقریبا یک هفته پس از این تاریخ، پژو ۲۰۷ این بار همراه با تارا راهی بورس کالا شد. ۱۹ آذرماه نیز با گذشت ۱۱ روز، مرحله سوم فروش خودروهای پرتقاضا در تالار شیشه‌ای انجام خواهد شد. در این مرحله، ۳۰۰ دستگاه پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای با قیمت پایه ۴۰۴میلیون تومان، ۳۰۰ دستگاه پژو ۲۰۷ اتوماتیک با قیمت ۳۷۴میلیون و ۵۰۰هزار تومان، و هزار دستگاه پژو ۲۰۷ دستی با قیمت ۲۹۱میلیون و ۵۰۰هزار تومان عرضه خواهد شد. تارا نیز با ۲۵۰ دستگاه مدل اتوماتیک و با قیمت پایه ۳۷۶میلیون تومان و ۲۵۰ دستگاه مدل دستی با قیمت ۳۰۹میلیون و ۵۰۰هزار تومان به بورس کالا می‌آید.

برندگان حراج این خودروها در بورس کالا باید ۵۰درصد از قیمت کشف‌شده را به عنوان پیش‌پرداخت بپردازند. تاریخ تحویل آنها نیز ۱۶ اسفندماه، یعنی تقریبا سه ماه پس از عرضه در بورس، خواهد بود. هر کد ملی نیز تنها می‌تواند یک خودرو خریداری کند و کسانی هم که در عرضه‌های قبلی در بورس کالا خودرو خریداری کرده‌اند نیز نمی‌توانند ثبت سفارش انجام دهند. همچنین بورس کالا اعلام کرده است هزینه‌های جانبی شامل بیمه و شماره‌گذاری و هزینه ثابت جمعا به مبلغ ۴۳میلیون و ۷۱۳هزار و ۱۰۰ ریال به علاوه ۱۲درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو ۲۰۷ دستی و ۱۳درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو ۲۰۷ اتوماتیک است که براساس مبلغ معامله محاسبه و توسط خریدار باید پرداخت شود.

در مرحله قبلی عرضه تارا و پژو ۲۰۷ در بورس کالا که سه‌شنبه هفته گذشته انجام شد، بورس کالا برای اولین‌بار میزبان عرضه ۱۱۰۰ دستگاه تارا دستی و اتوماتیک و همچنین پژو ۲۰۷ اتوماتیک بود. با وجود اینکه تارا و پژو ۲۰۷ هر دو جزو خودروهای پرطرفدار بازار بوده و انتظار می‌رفت رقابت برای خرید آنها بالا بگیرد اما ۵۰ دستگاه تارا اتوماتیک سبز کله‌غازی بدون رقابت و با همان قیمت پایه ۳۷۹میلیون تومانی به فروش رفت.

 باید دید ایران‌خودرو این بار برای جلوگیری از این اتفاق چه رویکردی را در پیش خواهد گرفت. احتمالا عرضه خودرو با رنگ‌های پرطرفدار بتواند این معضل را برای خودروسازان حل کند. پیش از این مشکل برای خودروهایی با رنگ‌های خاص به وجود آمده بود. به نظر می‌رسد خریداران که در بورس کالا قیمت بیشتری نسبت به کارخانه برای خرید خودرو می‌پردازند، ترجیح می‌دهند خودروهایی با رنگ‌هایی محبوب‌تر، مانند مشکی یا سفید، را خریداری کنند.

منبع : فردا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۸ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • امیر ارسالی در

      خوب دولت و ایران خودرو بازار دلالان را گرم کرده قیمت محصولات رو به قیمت بازار به آنها میفروشد بقیه مردم ومصرف کننده واقعی هم برن غاز بچرونند این پول ها از گلو تون پایین نمیره با وجدان ...

    • ناشناس ارسالی در

      تورو خدا ای قد بفکر ملت نباشید شما چرا ای قد خوبید طرف میاد چهارصد تمن میده ۲۰۷ شمارو بخره پوله اینم داره بره از بازار نقد بخره منته س ماهه شمارو نکشه

    • حمید ارسالی در

      آخه شما چقدر گلید، مردم دیگه خسته شدن انقدر ماشین های خوب و ارزون ریختیم تو بازار، انقدر آسون میشه خرید کرد، یه هفتس موندم کدوم ماشین رو انتخاب کنم

    • علی اکبر ارسالی در

      با سلام با زور و بلا پول پژو پارس سال رو جور کردیم
      هر روز یک مدل با قیمت بالاتر میاد
      برامون باز رفت تو خاطرات

    • م ارسالی در

      گنجشک رنگ می کنید.به قیمت قناری می فروشید.قراربود دست دلالان از بازار خودرو کم بشه.انگار زیاد شده.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه