ارسال به دیگران پرینت

افزایش حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان

خبرخوش افزایش حقوق بازنشستگان برای سال 1402 | سال آینده به حقوق بازنشستگان چقدر اضافه می شود؟

خبرخوش افزایش حقوق بازنشستگان برای سال 1402 | سال آینده به حقوق بازنشستگان چقدر اضافه می شود؟

خبرخوش افزایش حقوق بازنشستگان برای سال 1402 | سال آینده به حقوق بازنشستگان چقدر اضافه می شود؟

خبرخوش افزایش حقوق بازنشستگان برای سال 1402 | سال آینده به حقوق بازنشستگان چقدر اضافه می شود؟ 

حقوق بازنشستگان با در نظر گرفتن میانگین دوسال آخر دریافتی که دارای کسور بازنشستگی بوده محاسبه می شود. حقوق بازنشستگان دارای فاکتورهایی است و از جمله شرط سنی و داشتن سابقه کار معین که شرایط برقراری این حقوق است‌پیرو وعده قبلی، دولت لایحه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و کارمندان را با قید دو فوریت، به مجلس ارسال کرد و سقف افزایش حقوق بازنشستگان و کارکنان مشخص شدحقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۱ مقداری از حقوق بازنشستگان کشور ی کمتر می باشد.

جزئیات تازه از میزان افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1402

نماینده گرمی و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نوشته است: دولت به دنبال افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها در سال آینده است. با وضعیت فعلی جامعه و با توجه به تورم موافق افزایش ۲۰ درصد حقوق‌ها نیستیم. افزایش حقوق‌ها برای سال آینده باید بیش از ۲۰ درصد باشد. در حال رایزنی با دولت هستیم که با توجه به تورم حقوق‌ها بیش از ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.

همچنین اصغر سلیمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی حقوق در لایحه بودجه ۱۴۰۲، گفت: با توجه به گرانی‌ها و افزایش تورم در کشور، بخش کارمندی مظلوم واقع شده است. کالاها بیش از ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند و اگر ۱۰ تا ۲۰ درصد به حقوق‌ها اضافه شود جوابگوی تورمی که در جامعه وجود دارد، نیست. وی درباره اینکه به چه میزان حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۲ باید افزایش پیدا کند، گفت: حقوق کارمندان و بازنشستگان باید حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: افزایش حقوق کارمندان از همین ماه آبان، اصلاحات انجام می‌شود و ما به تفاوت مهرماه در همین حقوق آبان پرداخت می شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه، بررسی جداول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی را به صلاح ندانست و گفت: جداول بودجه امسال دیر هنگام و در مردادماه به دولت ابلاغ شد و از این جهت، بررسی دو مرحله ای این لایحه در مجلس، یکپارچگی برنامه‌های دولت را دچار مشکل می‌کند.

سیدمسعود میرکاظمی درباره طرح مجلس برای بررسی دو مرحله‌ای بودجه‌های سالانه کشور، گفت: وقتی قانونی در مجلس تصویب می‌شود، ملزم به اجرا هستیم و باید تبعیت کنیم.

در ادامه نظر دولت را بر این دانست که نخست مجلس اجازه دهد تا دولت لایحه خود را برای اصلاح ساختار به مجلس شورای اسلامی ارایه دهد.

میرکاظمی به کار مشترک با کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اشاره کرد و گفت: این کمیسیون در طرحی درخواست کرد تا با مشارکت و همراهی دولت، آن را پیش ببرند و ما هم این کار را کردیم و با توجه به همکارهای نزدیک تلاش می‌کنیم تا به نقطه نظر مشترک برسیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه توضیح داد: اما نمایندگان در طرحی دوفوریتی خواستند تا روند بررسی لایحه بودجه به صورت دومرحله‌ای باشد که مرحله نخست تبصره ها و مرحله دوم جداول بررسی شود؛ ما ارسال جداول بودجه به مجلس را به صلاح نمی دانیم زیرا مردادماه امسال جداول بودجه ۱۴۰۱ به دولت ابلاغ شد و از این جهت جمع کردن یکپارچگی برنامه‌های دولت دچار مشکل می‌شود.

میرکاظمی اظهار امیدواری کرد که مجلس مراعات لازم را داشته باشد زیرا آنچه در دولت برای بودجه بسته می شود، دارای نظم و یکپارچگی است و نباید دچار بخشی نگری و سلیقه های سیاسی و بخشی شود.

بازنشستگان بهداشت و درمان همچنان در انتظار افزایش پانزده درصدی حقوق‌ها هستند.

وضعیت افزایش حقوق ۱۵ درصدی بازنشستگان بهداشت و درمان مشخص شده است

بازنشستگان بهداشت و درمان همچنان در انتظار افزایش پانزده درصدی حقوق‌ها هستند، قانونی که از سال گذشته بر زمین مانده است؛ براساس تصویب دولت قرار بود از تیرماه سال قبل پانزده درصد به مستمری این بازنشستگان افزوده شود اما هنوز تامین اعتبار صورت نگرفته است.

این بازنشستگان می‌گویند: از سال قبل مدام وعده و وعید شنیدیم بدون اینکه هیچ اتفاقی بیفتد. ششم آذر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خواستار حل مشکل و اجرای احکام ۱۵ درصد بازنشستگان بهداشت و درمان توسط صندوق بازنشستگی کشوری شد. در این نامه آمده است که باید اعتبار مورد نیاز اختصاص یابد.

بازنشستگان انتظار دارند در آذر این اتفاق بیفتد و بتوانند مابه‌التفاوت ماه‌های قبل را نیز دریافت کنند.

 

منبع : خبر آزاد
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۸ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • بازنشسته بسیار بد بین به عملکردسازمان تامین اجتماعی ارسالی در

      سلام باباقول میدهید پس عملش کجاست؟حق همه بازنشستگان تامین اجتماعی همسانسازی است که قول اجرای آنرا از ابتدا سال دادیدواینک که ۹ ماه ازسال هم گذشته هنوز از حق واقعی مان خبری نیست.پس چه شد نکند انجام بخور بخوره؟ والله چی بگم دیگه لااقل در این تورم افسارگسیخته شادمان کنیدوان ۲۵ درصدراهرچه زودتر بپردازید والسلام

    • عبدالله ارسالی در

      مشکلات بازنشستگان فراوان است
      و بی مهری مسیولین هم فراوان،
      شندرغاز افزایش حقوق در مقابل گرانی های افسار گسیخته و گرانی دوا و درمان و هزاران مشکل دیگر قطره ای در مقابل دریاست

    • امیر فرزان‌‌ عظیمی ارسالی در

      سلام‌ .من جانباز پانزده درصد هستم‌ ۱۵ سابقه بسیج جبهه دارم و ۲۴ ماه سابقه خدمت سربازی در جبهه کردستان .
      ولی متسفانه‌ هیچ پولی بابت جبهه و جانبازی در حقوق بازنشستگی من نیست پس چرا جدول حقوق جبهه و جانبازی و‌ اسارت منتشر کردید فقر مرا بی آبرو کرده تورم اجاره خانه همسرم‌ از من دارد جدا میشود و میخواد طلاق بگیرد مرا کمک کنید
      اجرکم عندالله .

    • محمد ارسالی در

      سلام.خیلی ممنون ازاینکه به فکراقتصادمابازنشستگان هستین خداخیرتون بده اگه بزرگواری کنیدتابرای اشتغال فرزندانمون بذل توجهی بشه خیلی عالیه فرزندمن فرهنگی بازنشسته توان ندارم تاشغل آزادی برای فرزندم ایجادکنم فرزندم هم درس خوانده برای سرکاردولتی پس انتظارهست که فکری بشه که این دغدغهءسنگین اندکی کمتربشه تامشکلات ازدواجشان رقم بخوره.ممنونم ازبذل توجه شمامسئول عزیزخداقوت

    • بازنشسته ارسالی در

      ۱۴۰۲ گفتین چقدر حقوقها اضاف میشود..هر سال چقدر اضاف شده به اندازای اضاف میشود که همش درحسرت باشیم..خجالت بکشید با این سوال‌هاتون..اگرتو ایران نبودیت این سوال را پرسیده بودید بهتربود..

    • محمد محمدی ارسالی در

      چرا اینقدر دروغ تحویل مردم میدید من با ۱۷ سال سابقه دوملیونوچهارصد هزارتومان میگیرم چرا اضاف نشد بااین پول چیکار کنم

    • محمد علی اسماعیلی۹ ارسالی در

      حداقل بگیران تامین اجتماعی هم بمیرند

    • سیاوش بختیاری ارسالی در

      بزک نمیر بهار میاد...

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه