فریبا گودرزی، کارشناس هواشناسی گفت: فردا شنبه در استانهایی مثل کرمان، هرمزگان، یزد، خراسان رضوی و تهران و ارتفاعات البرز شاهد بارش باران هستیم و این وضعیت تا اواسط هفته ادامه دارد.
به گفته کارشناس هواشناسی امشب و فردا در بخشهایی از جنوب، جنوب شرق، شرق و شمال شرق و دامنههای جنوب البرز افزایش سرعت وزش باد و برای مناطق مستعد، خیزش گرد و غبار را پیشبینی میکنیم.
در روز یکشنبه با تشکیل توده گرد و خاک در کشورهای همسایه غربی و انتقال آن به بخشهایی از غرب و جنوب غرب، برای این مناطق غبار و کاهش کیفیت هوا را داریم.
طبق اعلام سازمان هواشناسی هشدارهای در سطح زرد و نارنجی برای روزهای فردا شنبه و یکشنبه برای ورود سامانه بارشی همراه با وزش باد شدید در برخی از مناطق کشور از جمله تهران صادر شده است.
-
تفاوت میان گرمازدگی و گرماگرفتگی؛ علل و علائم
-
به جای قرص داروی فشارخون را تزریق کنید
-
با خواص بی نظیر کشمش برای بدن آشنا شوید
همچنین بخوانید:
سازمان هواشناسی کشور هشدار داد :
هشدار زرد و نارنجی هواشناسی در پی فعالیت سامانه بارشی
سازمان هواشناسی با صدور هشداری در سطح زرد و همچنین هشدار سطح نارنجی توصیههایی به هم وطنان در پی فعالیت سامانه بارشی ارائه کرد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی از جمعه (۹ اردیبهشت) تا دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) خبر داد که رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد، تگرگ خواهد بارید.
بر این اساس روز جمعه (۹ اردیبهشت) استانهای اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، تهران، البرز، قزوین، قم، زنجان، کردستان، همدان، مرکزی، خوزستان، بوشهر، شمال فارس، اصفهان، روز شنبه (۱۰ اردیبهشت) استانهای آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، کرمانشاه، همدان، مرکزی، تهران، البرز، قزوین، سمنان، اصفهان، یزد، نیمه شمالی فارس، خوزستان، نیمه غربی کرمان، نیمه غربی خراسان رضوی و یکشنبه (۱۱ اردیبهشت) استانهای گیلان، مازندران، گلستان، البرز، تهران، سمنان، قم، یزد، اصفهان، کرمان، نیمه شمالی خوزستان، چهارمحال و بختیاری و روز دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) استانهای گیلان، مازندران، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، تهران، البرز، قزوین، سمنان، شمال همدان، شمال مرکزی، خراسان جنوبی درگیر این مخاطره خواهند بود.
براساس این گزارش، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها، احتمال برخورد صاعقه و ریزش تگرگ، احتمال آبگرفتگی معابر به طور محلی، احتمال خیزش موقت گردوخاک و کاهش دید محلی و احتمال آسیب به سازههای موقت وجود دارد که توصیه میشود هر گونه تردد و توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها با احتیاط انجام شود و از فعالیت کوهنوردی و جابهجایی عشایر اجتناب شود و همچنین عدم سمپاشی در مزارع در دستور کار قرار گیرد.
همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدارسطح نارنجی اعلام کرد که از روز جمعه (۹ اردیبهشت) تا دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) احتمال رگبار باران، رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ، وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک موقت وجود دارد که بر این اساس در روز جمعه (۹ اردیبهشت) استانهای لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان، شمال خوزستان، جنوب همدان، ایلام، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، در روز شنبه (۱۰ اردیبهشت) استانهای خراسان شمالی، گلستان، گیلان، آذربایجان شرقی، مازندران، اردبیل، زنجان، نیمه غربی اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات سمنان و لرستان، در روز یکشنبه (۱۱ اردیبهشت) استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و قزوین و در روز دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) استانهای گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و نیمه شرقی سمنان به عنوان مناطق اثرپذیر تشدید فعالیت سامانه بارشی خواهند بود.
براساس این گزارش این سامانه بارشی میتواند موجب آبگرفتگی معابر، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، جاری شدن روان آب در مسیلها، احتمال برخورد صاعقه، لغزندگی جادهها، خیزش گردوخاک موقت و کاهش دید، آسیب به سازههای موقت، شکستن درختان فرسوده و آسیب به محصولات کشاورزی شود.
سازمان هواشناسی توصیه کرد که هم وطنان در حاشیه رودخانهها و بستر مسیلها توقف نکنند و از فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایر اجتناب شود و همچنین در تردد بینشهری احتیاط کنند و مسئولان از استحکام سازههای موقت مطمئن شوند و در کنار درختان فرسوده یا ساختمانهای نیمه کاره، خودرو پارک نشود.
سلام خانم فریبا گودرزی کارشناسی هواشناسی باران
رحمت الهی ، خیلی خوب هوا خنگ عالی است
هر چی خودش مقدر کنه شکرش