شاید بتوان گفت که بحث حذف ارز ترجیحی یکی از مهمترین موضوعات بودجه سال آینده است. دولت از ابتدای تدوین لایحه بر حذف ارز ۴۲۰۰ اصرار داشت و نرخ ETS را به عنوان مبنای تسعیر ارز در کل بودجه در نظر گرفت.
به نظر میرسد مجلس نیز این اختیار را به دولت داده است تا نسبت به حذف ارز ترجیحی اقدام کند اما این مسئله به سبب تاثیرات شدید که میتواند بر کالاهای اساسی داشته باشد، باعث نگرانیهای زیادی شده است.
افزایش قیمت مرغ به ۷۰ هزار تومان با حذف ارز ترجیحی
پرویز فروغی کارشناس حوزه دام و طیور در خصوص حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ گفت: مقداری از ارز ترجیحی به بیراهه رفت اما اینکه بگوییم همه آن اینطور بوده است غلط است. نهادههای مرغداری ها با این ارز تامین میشد و اگر شما ارز ترجیحی را حذف کنید تورم زیادی را ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: موضوع انحراف چیزی نیست که دولت بخواهد به آن علت ارز ترجیحی را حذف کند. اینکه عدهای بخواهند از واردات حمایت کنند باید به فکر مرغداری های داخل نیز باشید. فرض کنید کسی ۱۰۰ تا ۲۰۰ تن نهاده تامین میکند اگر ناگهان قیمت نهاده به این میزان افزایش پیدا کند، قیمت مرغ به بیش از ۷۰ هزار تومان خواهد رسید مگر ممکن است با این کار قیمت تنها ۱۰ درصد افزایش پیدا کند؟
سلام فقط بدبختمون کردن وما طبقه پابین جامعه بایدبمیریم وعده محدود خواسی همه چیز دردشون کنند وبدون یک انقلاب جدید باید برعلیه تورم وگرانی کرد تانجات پیداکنیم
وقتی مردم درجهل باشند هراخباری راباور میکنند.اقتصادی که فلج تشریف داره کجاباعثرشدمیشه؟ این رشدی که میگیددرسته ولی ازجیب ملت این رشدانجام شده.اجناسی که صادرشده به کف قیمت واجناس تحویلی به مردم داخل کشوراز۶۰ درصدتا۳۵۰درصدافزایش قیمت داشته.آخه ظلم به ملت تاکجا؟؟؟
حساب این است که شب عید است شما بجایی که یا قیمتها را پایین آورید یا ثابت کنید بالا میبرید واقعا
کدوم عید،مگه دلخوشی هم مونده