عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ اعلام کرد: کمیسیون بر نظر قبلی خود درباره استمرار در پرداخت ارز ترجیحی باقی ماند و بنابراین بند الحاقی یک تبصره یک بودجه کما فی السابق در گزارش تلفیق باقی میماند.
یک عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت که کمیسیون کمیسیون تلفیق مصوبه جدیدی برای حذف ارز ترجیحی نداشت.
محمدرضا میرتاج الدینی در توضیح نشست کمیسیون تلفیق برای بررسی موارد ارجاعی از صحن علنی درباره بودجه گفت: کمیسیون تلفیق تثبیت کرد که منابع لازم برای تامین قیر رایگان به میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان از منابع داخلی وزارت نفت تامین شود.
این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ درباره موضوع ارز ترجیحی گفت: هیچ چیز جدیدی در کمیسیون تلفیق درباره ارز ترجیحی تثبیت نشد لذا کمیسیون همان گزارش قبلی خود را به صحن ارجاع میدهد مبنی بر این که دولت از جمله بانک مرکزی مجاز به تخفیف، فروش، تهاتر یا مبادله منابع ارزی حاصل از صادرات نفت، گاز، میعانات گازی، فرآوردههای نفتی و گازی و سایر منابع به غیر از نرخ سامانه معاملات الکترونیکی نیستند که اگر بخش هزینهای این بند هم تصویب شود معادل ریالی ۹ میلیارد ریال مربوط به تبصره ۱۴ برای تامین کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی بر اساس نرخ ارز ترجیحی اختصاص پیدا میکند.
میرتاجالدینی گفت: در تبصره ۱۴ هم مقرر شد ۲۴۸ هزار میلیارد تومان در اختیار دولت برای پشتیبانی و اختصاص یارانه برای کالای اساسی دارو و خرید گندم داده شود این یعنی کمیسیون تلفیق همچنان بر نظر قبلی خود یعنی مخالفت با حذف ارز ترجیحی اصرار دارد.
وی درباره تسهیلات بانکی موضوع تبصره ۱۶ گفت: قرار شد با رهنمودهای رهبری کمیتهای تشکیل شده و بار دیگر این موارد بررسی شده و پیشنهادات جدیدی مندرج شود.
میرتاجالدینی درباره موضوع تهاتر نفت مربوط به تبصره یک لایحه بودجه گفت: دولت برای تهاتر نفت چهارونیم میلیارد یورو در لایحه بودجه در نظر گرفته بود که کمیسیون تلفیق پنج و نیم میلیارد به آن اضافه کرده بود اما امروز این میزان به سه میلیارد یورو کاهش پیدا کرد لذا مبلغ تهاتر نفت هفت و نیم میلیارد یورو تصویب شد. پیش از این هم در صحن علنی مصوب شده بود که دولت روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت به نرخ ۷۰ دلار به فروش برساند.
دیدگاه تان را بنویسید