ارسال به دیگران پرینت

ان بی سی:

کره شمالی در سال ۲۰۲۱، ۴۰۰ میلیون دلار رمزارز سرقت کرد

محققان متوجه شدند کره شمالی در سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار رمزارز به ویژه اتریوم را به سرقت برده که نشان می‌دهد استراتژی ملی این کشور برای هک و پولشویی پول دیجیتال همچنان موفق است.

کره شمالی در سال ۲۰۲۱، ۴۰۰ میلیون دلار رمزارز سرقت کرد

محققان متوجه شدند کره شمالی در سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار رمزارز به ویژه اتریوم را به سرقت برده که نشان می‌دهد استراتژی ملی این کشور برای هک و پولشویی پول دیجیتال همچنان موفق است.

به گزارش شبکه خبری NBC، کره شمالی در حلقه تحریم‌های آمریکا و دیگر کشورها مدت‌هاست که به هکرهای خود وابسته است و آنها نهادهای مالی سراسر دنیا را برای سرقت پول‌های هنگفت هدف قرار می‌دهند.

در سال‌های اخیر، این هکرها به شدن بر کمپانی‌هایی دست درازی کرده‌اند که با رمز ارزها داد و ستد انجام می‌دهند و آنها را در کیف پول‌های دیجیتال خود نگهداری می‌کنند که این روند به هکرهای تحت حمایت کره شمالی اجازه می‌دهد تا به آسانی به آنها دسترسی داشته باشند.

بر اساس گزارش سال گذشته میلادی سازمان ملل، کره شمالی ۳۱۶ میلیون دلار دارایی دیجیتال را بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ و برای استفاده در برنامه تسلیحات اتمی خود به سرقت برده است.

به گفته محققان Chainalysis، شرکتی که تراکنش‌های روی بلاک‌چین‌ها را نظارت می‌کند، این تاکتیک به ویژه در سال گذشته مؤثر بود. به گفته این شرکت، هکرهای کره شمالی با موفقیت حداقل هفت صرافی ارزهای دیجیتال را هک کرده و دست به پولشویی زدند.

ارزش بسیاری از ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش یافته و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار یک روند کامل از پروژه‌ها و مبادلات ایجاد کرده‌اند که به کاربران اجازه می‌دهد یک نوع ارز دیجیتال را با دیگری یا از پول مجازی به پول نقد مبادله کنند. در حالیکه بسیاری از صرافی‌های بزرگ از دستورالعمل‌هایی برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد کاربران به منظور مقابله با پولشویی پیروی می‌کنند، فضای اینترنت اما مملو از مکان‌هایی است که از چنین قوانینی تبعیت نمی‌کنند و راه را برای عوامل مخرب مانند هکرهای کره شمالی باز می‌گذارند.

بر اساس تحقیقات شرکت امنیت سایبری کسپراسکی که روز پنجشنبه منتشر شد، کره شمالی یک تیم هکری اختصاصی دارد که به طور مداوم به شرکت‌های کوچک و متوسطی که با ارزهای دیجیتال و پروژه‌های مرتبط سر و کار دارند، حمله می‌کنند. چنین شرکت‌هایی هدف مکرر هکرها هستند که سال گذشته میلادی ۱۴ میلیارد دلار ارز دیجیتال را به سرقت بردند.

"ارین پلانت"، مدیر ارشد تحقیقات Chainalysis و مولف این گزارش گفت، برخلاف بسیاری از مجرمانی که ارزهای دیجیتال دریافت می‌کنند، کره شمالی برای تبدیل فوری آن به ارز معمولی عجله‌ای ندارد.

وی ادامه داد، در عوض به طور مداوم مقادیر متوسطی از ارزهای دیجیتال هک شده خود را پولشوایی می‌کند و حدود ۱۷۰ میلیون دلار از آن را که از هک‌های قدیمی است نگهداری می‌کند چون به این نتیجه رسیده که ارزش ارزهای دیجیتال اصلی مانند بیت کوین و اتریوم در سال‌های اخیر افزایش یافته و روی آنها سرمایه گذاری می‌کند.

مدیر ارشد تحقیقات Chainalysis افزود: آنها بسیار استراتژیک هستند. آنها عجله‌ای برای تبدیل رمز ارزها به پول نقد ندارند. آنها به دنبال یک مقدار بسیار قابل توجه پول هستند به همین دلیل صبر می‌کنند.

 

کره شمالی یک پرتابه ناشناس دیگر به سمت شرق شلیک کرد

خبرگزاری یونهاپ از قول ستاد مشترک ارتش کره جنوبی امروز (جمعه) گزارش کرد، کره شمالی یک پرتابه ناشناس را به سمت شرق شلیک کرده است.این سومین پرتاب موشکی احتمالی کره شمالی از آغاز سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

کره شمالی یک پرتابه ناشناس دیگر به سمت شرق شلیک کرد
 

خبرگزاری یونهاپ از قول ستاد مشترک ارتش کره جنوبی امروز (جمعه) گزارش کرد، کره شمالی یک پرتابه ناشناس را به سمت شرق شلیک کرده است.

این سومین پرتاب موشکی احتمالی کره شمالی از آغاز سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

 

دو پرتاب قبلی یکی در پنجم و دیگری در ۱۱ ژانویه سال جاری میلادی بوده است.

 

بعد از آن شلیک دوم دولت پیونگ یانگ گفته بود که به صورت موفقیت آمیزی موشک‌های فراصوت را آزمایش کرده است.

 

همچنین دولت ژاپن نیز نسبت به یک پرتاب احتمالی موشکی از سوی کره شمالی هشدار داده است و گارد ساحلی این کشور از کشتی‌هایی که در حال حاضر در دریا هستند می‌خواهد مراقب باشند و در صورت افتادن جسم در آب از آن دور بمانند.

 

این هشدار در ساعت ۱۴:۵۵ به وقت محلی (۰۵:۵۵ به وقت گرینویچ) صادر شده است.

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • مانا ارسالی در

      از رتبه بندی معلمان چه خبر

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه