ارسال به دیگران پرینت

ازدواج | زنان شکاک

هشدار؛ با این زنان هرگز ازدواج نکنید! | آقایان بخوانند!

این مطلب به آقایان کمک می کند تا برای سرنوشت خود بهترین تصمیم را بگیرند و اگر دنبال خوشبختی هستند از ازدواج با این زن ها پرهیز کنند.

هشدار؛ با این زنان هرگز ازدواج نکنید! | آقایان بخوانند!

با چه زنانی نباید ازدواج کرد؟ این پرسش بزرگترین دغدغه مردانی است که در سن ازدواج هستند. چرا که این انتخاب برای ازدواج، میتواند شما را به خوشبخت‌ترین یا بدبخت‌ترین فرد تبدیل کند. پس اگر به دنبال یک ازدواج دائم و باثبات هستید، باید از انتخاب خود اطمینان حاصل کنید.

در واقع حالا که شما میخواهید بقیه زندگی خود را به فرد دیگری شریک شوید؛ باید مطمئن شوید که او شایسته وقت و توجه شما است. فراموش نکنید که ازدواج یک بازی کودکانه نیست بلکه مهم‌ترین اتفاق زندگی شما است که به مراقبت و دستورالعمل‌های بی نقصی نیاز دارد. شکست در این مسیر میتواند تبعات مالی، عاطفی و روانی جبران ناپذیری در زندگی شما داشته باشد. پس بهتر است معیار‌های ازدواج خود را مشخص کنید و معلوم کنید که از نظر شما با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟

بدیهی است که معیار‌های هر کسی با دیگری متفاوت است، اما مشاوران خانواده همیشه توصیه‌هایی برای انتخاب بهترین زن برای ازدواج دارند. ما هم در اینجا سعی کرده ایم که تعدادی از مشخصات زنان نامناسب برای ازدواج را به شما معرفی کنیم تا با در نظر گرفتن این نکات انتخاب عاقلانه تری داشته باشید.

۱. زنانی که اغلب دروغ میگوید

دروغ همواره یک خصلت بد و ناپسند است که میتون آن را به عنوان خصوصیات زن بد هم در نظر گرفت. گاهی دروغگویی، قدرت فروپاشی یک زندگی را خواهد داشت. درواقع ریشه بسیاری از مشکلات در زندگی زناشویی دروغ است. چه بسیار زندگی‌ها که به خاطر دروغ گویی یکی از طرفین از هم نپاشیده است. پس اگر دوست دختر یا نامزد شما، دائما در حال دروغ گفتن یا پنهان کاری است، بیشتر درباره ازدواج خود فکر کنید و توصیه میکنم هرگز با این زنان ازدواج نکنید. زیرا مطمئنا شما نمیخواهید در یک رابطه‌ای باشید که مدام به شما دروغ میگویند.

 
 

۲. زنان مادی گرا

دوست داشتن مادیات به خودی خود چیز بدی نیست و این یک امر طبیعی در وجود انسان است. اما با این حال اگر دختری فقط و فقط به دلیل پول و وضعیت مالی شما، با شما مانده است، بهتر است درباره رابطه خود بیشتر فکر کنید. ببینید دوست دارید این رابطه تا کجا پیش برود. اگر فرد مورد نظر شما توقع دارد دائما برایش هدیه بگیرید، خرید کنید و یا او را به رستوران‌های مجلل ببرید، به شما هشدار میدهم که با این دختر‌ها ازدواج نکنید. زیرا برآورده کردن توقعات این افراد در زندگی کار سختی است که میتواند سرآغاز مشکلات زناشویی و حتی طلاق باشد. برای مطالعه مقاله تشخیص دختر خوب برای ازدواج کلیک کنید.

۳. زنانی که به دیگران احترام نمیگذارند

از جمله دختر‌هایی که نباید با آن‌ها ازدواج کنید، میتوان به افرادی اشاره کرد که به دیگران بی احترامی میکنند. برای تشخیص این موضوع مثلا میتوانید، وقتی با نامزدتان برای شام بیرون رفتید، او را زیر نظر بگیرید. به رفتار او با مردم، کارمندان رستوران و… توجه کنید. اگر او به ان‌ها احترام نگذارد در آینده به شما نیز احترام نمیگذارد. آیا دوست ندارید با کسی ازدواج کنید که به شما، خانواده و دوستانتان احترام بگذارد. پس حتما این نکته را در نظر داشته باشید.

۴. زنان شکاک

یک زن شکاک میتواند به معنای واقعی کلمه زندگی شما را به جهنم تبدیل کند. چنین زن‌هایی موضوعات کوچک و بی اهمیت را بزرگ و پیچیده جلوه میدهند. دائما شما را چک میکنند تا از وضعیت شما با خبر شوند. یک زن شکاک روی تمام روابط شما حساس است و بزرگترین دردسر زمانی است که دوستان یا همکاران زن داشته باشید. زندگی مشترک با چنین افرادی بسیار متزلزل و آسیب پذیر است. پس هرگز با این زنان ازدواج نکنید. حال باید بدانید به چه مردانی نباید وارد رابطه شد، برای مطالعه مقاله مردان خطرناک برای ازدواج کلیک کنید.

۵. زنانی که از شما سو استفاده میکنند

بسیاری افراد فکر میکنند که این تنها زنان هستند که از هدف سو استفاده مردان قرار میگیرند. اما زنان بسیاری هم هستند که تنها دلیلشان از بودن با شما، سو استفاده از موقعیت است. در واقع مردان قربانیان نامرئی سوء استفاده در روابط هستند و کمتر دیده میشوند. این سوء استفاده میتواند مالی، عاطفی، جسمی و… باشد. توصیه میکنیم به سرعت از فردی که به شما آسیب میزند دوری کنید. چنین افرادی در زمره زنان خطرناک برای ازدواج هستند. چون در زندگی مشترک هم تنها به دنبال رفع نیاز‌ها و خواسته‌های خود هستند. برای کسب اطلاعات در مورد تست تفاهم قبل از ازدواج لطفا کلیک کنید.

۶. زنان سلطه گر

از دیگر دختران نامناسب برای ازدواج میتوان به دختران سلطه گر اشاره کرد. چنین زنانی میخواهند که همیشه همه چیز را در کنترل داشته باشند. تمام اتفاق خانه باید تحت نظارت‌ای افراد باشد. زنان سلطه گر اگر با مخالفت همسر مواجه شوند، معمولا او را به طلاق تهدید میکنند. زندگی با چنین زنی مثل یک کابوس است، چون جایی برای نظرات و عقاید شخصی شما باقی نمیماند. همیشه یک نفر هست که به شما بگوید چه کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده.

۷. زنان عصبانی و بد خلق

اگر شریک زندگی شما قبل از ازدواج نمیتواند عصبانیت خود را کنترل کند، مطمئن باشید بعد از ازدواج هم این کار را نخواهد کرد. حتی در بیشتر موارد رفتار او بدتر هم میشود. شما هرچدر هم شخصیت آرام و صبوری داشته باشد، تحمل سخنان ظالمانه و عصبانیت همیشگی همسرتان برایتان سخت است. پس وقت بگذارید و ببینید که نامزدتان در موقعیت‌های مختلف، چه عکس العملی نشان میدهد. اگر این بداخلاقی و عصبانیت بخشی از رفتار او است، نمیتوان گفت که او یک دختر آماده برای ازدواج است.

۸. زنان معتاد

 

شاید بدیهی‌ترین پاسخ برای افرادی که میپرسند با چه زنانی نباید ازدواج کرد؟ زنان معتاد است. در زمان انتخاب همسر این نکته را در یاد داشته باشید که همسر شما باید کسی باشد که صلاحیت اداره زندگی شما را داشته باشد. همچنین او باید فرزندان شما را پرورش دهد. پس تنها بر اساس احساسات تصمیم گیری نکنید. زنان معتاد به مشروبات الکلی، مواد مخدر، عادات مخرب جنسی و… مشکلات بزرگی را در زندگی شما ایجاد میکنند.رهایی از این‌ها که از ویژگی زنان خراب است کار آسانی نیست. تشخیص زن خراب، کار راحتی نیست، چون ممکن است در ابتدا طوری به نظر برسد که رابطه عاطفی با شما او را در مسیر درست قرار میدهد، اما فریب نخورید. یادتان باشد شما نمیتوانید به تنهایی او را از اسارت مواد مخدر یا رفتار‌های جنسی پرخطر آزاد کنید. پس بهتر است هرگز با این زنان ازدواج نکنید.

۹. زنان خودشیفته

زنان خودشیفته هرگز گزینه مناسبی برای ازدواج نیستند. مهم نیست که چقدر جذاب و زیبا و با استعداد به نظر برسند، ازدواج بر پایه‌ی همراهی و یگانگی دو نفر شکل میگیرد؛ و قرار نیست فقط حول اهداف یک نفر باشد. اگر رابطه قبل از ازدواج شما تنها در مسیر اهداف و خواسته‌های او میچرخد، قرار است درگیر یک مبارزه سخت شوید. به طور کلی زنان خودشیفته، خواستار مرکز توجه و تمرکز هزینه‌ها و احساسات روی خودشان هستند. درحالیکه برای تشخیص دختر خوب برای ازدواج باید دنبال ویژگی‌هایی همچون شفقت، عشق و احترام باشید.

 

 

خواستگار :

با کدام خواستگارتان خوشبخت می‌شوید؟!

اگر می‌خواهید بفهمید شما و خواستگار‌هایی که ادعا می‌کنند توان خوشخبت کردنتان را دارند، به کدام گروه تعلق می‌گیرید، این مطلب را بخوانید.

با کدام خواستگارتان خوشبخت می‌شوید؟!
 

شاهزاده سوار بر اسب سفیدتان را چطور تصور می‌کنید؟ مردی که توان خوشبخت کردن شما را دارد، کیست؟ مردی است که به همه خواسته هایتان چشم می‌گوید؟ یا فرد مقتدری است که همه تصمیم‌ها را یک تنه می‌گیرد و با آمدنش، خیالتان را برای همیشه راحت می‌کند؟ قطعا همه شمایی که این مطلب را می‌خوانید، مرد رویایی‌ تان را به یک شکل تصویر نمی‌کنید.

در حالی که سلطه‌گر‌ها ت نها در کنار فردی «بله قربان گو» احساس آرامش می‌کنند. اگر می‌خواهید بفهمید شما و خواستگار هایی که ادعا می‌کنند توان خوشخبت کردنتان را دارند، به کدام گروه تعلق می‌گیرید، ادامه این مطلب را بخوانید.

 
 

با کدام خواستگارتان خوشبخت می‌شوید؟!

 

با کدام یک خوشبخت می‌شوید؟

افسانه‌هایی را که می‌گویند «مرد‌ها عاشق زن‌های جسور می‌شوند» یا اینکه «هر مردی دوست دارد زنی سر به راه داشته باشد که جز «چشم» چیزی نمی‌گوید»، فراموش کنید. این را که یک زن و مرد در کنار هم زندگی خوب و کم تنشی داشته باشند، نمی‌توان با چنین تعریف‌های کلی پیش بینی کرد و گفت: اگر هر مردی با یک زن بله قربان گو ازدواج کند خوشبخت می‌شود.

 

تصور نکنید که یک فرد سلطه گر در همه شرایط، رفتار‌های سلطه گرانه را به نمایش می‌گذارد. همه ما تا اندازه‌ای هر دوی این ویژگی‌ها (سلطه گری و سلطه پذیری) را در خود داریم و در هر شرایطی که بتوانیم، از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

 

آنچه می‌تواند دوام و آرامش یک رابطه را تنظیم کند، مناسب بودن ترکیب یک زوج با یکدیگر است؛ یعنی ممکن است هرکدام از این افراد، در صورت ازدواج با شخص دیگری رابطه ناخوشایند را تجربه کنند، اما در کنار یکدیگر، به دلیل مناسب بودن ترکیب و هماهنگ بودن روحیاتشان با هم، زندگی موفقی را بسازند. آدم‌ها را از نظر الگوی ارتباط میان فردی به دو گروه می‌توان تقسیم کرد. یک گروه سلطه گر هستند و گروه دیگر سلطه پذیر. اما نباید فراموش کرد که این الگو‌های رفتاری را در همه لحظات زندگی و در هر شرایطی به نمایش نمی‌گذارند.

به عبارت دیگر، افراد سلطه پذیر در همه روابطشان از این الگو استفاده نمی‌کنند بلکه در رابطه میان فردی با جنس مخالف، این الگو را در پیش می‌گیرند و ممکن است با وجود چنین روحیه‌ای در شرایط دیگر، نقش یک سلطه پذیر را بازی کنند. قرار گرفتن فرد سلطه گر، با فرد سلطه پذیر در یک رابطه ترکیب خوبی را ایجاد می‌کند. شاید دیگران رابطه‌ای را که مرد در آن سلطه دارد، مردسالارانه خطاب کنند، اما اگر زن این رابطه، سلطه پذیر باشد و نه به خاطر ترس و اجبار، که به خاطر میلش به تحت سلطه قرار گرفتن در آن رابطه بماند، خطری زندگی زناشویی شان را تهدید نمی‌کند.

 

شاید از نظر دیگران مرد سلطه پذیر، به اصطلاح مرد زن ذلیلی باشد، اما اگر این مرد هم، نه به خاطر ترس یا اجبار، بلکه به اختیار خود و با میل و رغبت در این رابطه مانده باشد، می‌توان گفت: ترکیب او با زنی سلطه گر، ترکیبی متناسب و ایده ال است.

سلطه‌پذیر‌ها چه کسانی هستند؟

آن‌ها دوست دارند حمایت شوند و در جست و جوی یک مراقب هستند.

 

سلطه پذیر‌ها قدرت را در زندگی به دست فرد مقابلشان می‌دهند تا او زندگی شان را جلو ببرد.

آن‌ها از اینکه کسی به جایشان تصمیم بگیرید یا به آن‌ها امر و نهی کند، ناراحت نمی‌شوند.

 

بازی سلطه پذیر‌ها باخت- برد است. آن‌ها ترجیح می‌دهند در یک تعامل و به تعبیری یک بازی، خودشان ببازند و همسرشان برنده همیشگی باشد.

سلطه‌گر‌ها چه کسانی هستند؟

افراد سلطه گر، عاشق تسلط و قدرت هستند.

 

آن‌ها می‌خواهند همان کسی باشند که رابطه را به پیش می‌برد و تصمیم‌های ریز و درشت را می‌گیرد.

 

سلطه گر‌ها اهل بازی برد- باخت هستند؛ یعنی در هر بازی و تعاملی، باید آن‌ها برنده و فرد مقابلشان بازنده باشد.

این افراد از تکنیک «به در می‌گویم تا دیوار بشنود» استفاده می‌کنند و پیام‌ها را به شکل غیرمستقیم به طرف مقابلشان منتقل می‌کنند.

در پیام غیرمستقیمی که صادر می‌کنند، مفهوم ضمنی از خشم نهفته است و فرد مقابل به خاطر آشنا بودن با لحن و شیوه نگاه سلطه گر، این خشم را متوجه می‌شود.

وقتی زور می‌گوید، شاکی می‌شوید؟

این سکه روی دیگر هم دارد. اگر زن و مردی که سلطه پذیر نیستند، با فردی سلطه گر زندگی کنند و به خاطر اجبار، ترس از تنها شدن یا مسائلی از این دست تسلط همسرشان را بپذیرند، ترکش‌های این پذیرش اجباری، رابطه شان را دچار مشکل می‌کند.

 

ابراز خشم منفعلانه، یکی از واکنش‌های شایع به این موضوع است. خشمی که منفعلانه بروز می‌کند، خود را به شکل مخالفت‌های پنهان و غرولند نشان می‌دهد. زنی که می‌داند همسرش انتظار به موقع آماده بودن شام را دارد، خشمش را با بی پاسخ گذاشتن این انتظار نشان می‌دهد.

شاید او آشکارا با این خواسته همسرش مخالفت نکند، اما یک شب به بهانه نبود ماده غذایی خاص در خانه، یک شب به بهانه بیماری و گریه کردن بچه و شب دیگر هم با عذر و بهانه‌ای دیگر از آماده کردن غذا طفره می‌رود.

یا مردی که در ظاهر به همه خواسته‌های همسرش بله می‌گوید و از او حساب می‌برد، با برآورده نکردن نیاز‌های عاطفی همسرش- مثل توجه نکردن به او یا ابراز نکردن محبت کلامی- خشمش را نشان می‌دهد و ناخودآگاه از او انتقام می‌گیرد.

 

به در می‌گوید که دیوار بشنود؟

پیام رسانی غیرمستقیم یکی از رفتار‌های شایع این گونه افراد است. یک فرد در پیامی مستقیم می‌تواند به فرد مقابلش بگوید: «من از تو ناراحتم!» در این شیوه پیام رسانی، از ضمایر «من» و «تو» استفاده شده و مشخص است که فرد در پیامش چه کسی را خطاب قرار می‌دهد. همچنین در چنین پیامی مشخص است که فرد به چه موضوعی اشاره می‌کند. «ناراحتی» موضوع مشخصی است که فرد در پیامش آن را مطرح کرده است.

این در حالی است که در پیام رسانی غیرمستقیم، افراد بیشتر از ضمیر سوم شخص استفاده می‌کنند و با مثال زدن و حکایت تعریف کردن، موضوع را به شکلی غیرمستقیم طرح می‌کنند.

گاهی رئیس است، گاهی مرئوس؟

برای اینکه فردی به سلطه گر یا سلطه پذیر تبدیل شود، چند عامل در کنار هم نقش بازی می‌کنند. شخصیت هر فرد از یک سو تحت تاثیر وارثت است و از دیگر سو تحت تاثیر محیط. شرایط خانوادگی که فرد در آن زندگی کرده، محیط اجتماعی و تجربیاتی که در جریان زندگی داشته، می‌تواند در تبدیل شدنش به هر کدام ازاین شخصیت‌ها نقش داشته باشد.

تصور نکنید که یک فرد سلطه گر در همه شرایط، رفتار‌های سلطه گرانه را به نمایش می‌گذارد. همه ما تا اندازه‌ای هر دوی این ویژگی‌ها (سلطه گری و سلطه پذیری) را در خود داریم و در هر شرایطی که بتوانیم، از آن‌ها استفاده می‌کنیم. برای مثال، همسر سلطه گری که حتی تصمیم‌های شخصی زندگی همسرش را هم به تنهایی می‌گیرد، وقتی توسط پلیس راهنمایی و رانندگی در خیابان متوقف می‌شود، به یک سلطه پذیر تبدیل می‌شود.

همین فرد ممکن است وقتی رییس یک اداره می‌شود، دوباره نقش سلطه گر را بازی کند، اما زمانی که در دانشگاه، سر کلاس یک استاد بزرگ می‌نشیند، دوباره سلطه پذیر شود. با توجه به این موضوع، می‌توان به یک نکته مهم دیگر هم اشاره کرد. گفتیم که هر فرد با توجه به شرایطی که در آن قرار می‌گیرد، سلطه پذیر یا سلطه گر می‌شود. در چنین وضعیتی می‌توان گفت که یک زن سلطه پذیر، بعد از ازدواج از همسرش مردی سلطه گر می‌سازد. در حالی که ممکن بود چنین مردی بعد از ازدواج با یک زن سلطه گر، رفتار‌های حاکی از قدرت طلبی را نشان ندهد.

درست یا نادرست

اگر با سلطه گر‌ها ازدواج کنید، کارتان به طلاق می‌کشد. محققان در بررسی هایشان به یک نتیجه عجیب دست پیدا کردند. آن‌ها دریافتند که زندگی با یک همسر سلطه گر می‌تواند دوام رابطه را تضمین کند و حتی به تولد و پرورش فرزندان بیشتر بینجامد. با توجه به بررسی‌های انجام شده، ازدواج‌هایی که در آن‌ها یکی از طرفین سلطه گر بوده از رابطه‌هایی که برابری و اشتراک نظر در آن‌ها مبنای تصمیم گیری بوده، دوام بیشتری داشته اند.

در میان همین آشنایان محدودتان، خیلی‌ها با همسری سلطه گر زندگی می‌کنند. محققان گفته اند که تقریبا در یک چهام روابط زن و شوهری، یکی از زوج‌ها سلطه گر بوده است. سلطه پذیر‌ها قربانی خشونت خانگی می‌شوند.

از نظر محققان قرار گرفتن در رابطه‌ای که در آن یکی از طرفین سلطه گر است، الزاما به معنای زندگی در شرایط خشونت آمیز نیست. به عبارت دیگر، در صورتی که فردی که سلطه پذیر نیست، با همسری سلطه گر زندگی کند و به خاطر شرایط خاص و محدودیت هایش به قدرت طلبی او تن دهد، می‌توان گفت که این فرد قربانی خشونت خانگی شده، اما اگر فردی با سلطه جویی‌های همسرش مخالفتی نداشته باشد و به خاطر ویژگی‌های شخصی اش آن‌ها را آزاردهنده تلقی نکند، نمی‌توان حرفی از خشونت به میان آورد. عاقبت زندگی با آدم‌های سلطه گر، مدام جنگ و دعوا کردن است. با توجه به نتایج اعلام شده، در چنین شرایطی زن و شوهر با آرامش بیشتری در کنار هم زندگی می‌کنند، کمتر با هم درگیر می‌شوند و بیشتر به صاحب فرزند شدن تمایل نشان می‌دهند.

 

منبع : وقت صبح
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۴ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • نعمت اله جعفرپور از قره ضیاء الدین ارسالی در

      اگر جوانی می خواهد خوشبخت شود باید همسر خوب داشته باشد . همسر خوب فرزندان خوب به دنیا می آورد و حضرت علی علیه السلام فرموده اند بهترین سرمایه انسان فرزند نیک است . فرزند انسان می تواند او را به عرش اعلا برساند طوری که بهش افتخار کنی و هم می تواند تو را به قعر پستی و رزالت فرو کند .

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه