زنی که گمان میرود ۱۳۵ سال عمر کرده باشد (قدیمیترین مورد ثبت شده در تاریخ) روز پنجشنبه درگذشت.
این زن فوق صدساله اهل سین کیانگ در غرب چین، مدعی بود که در ۲۵ ژوئن ۱۸۸۶ در زمان سلسله امپراتوری چینگ متولد شده است و در سال ۲۰۱۳ توسط انجمن کهنسالی چین رسما مسنترین فرد زنده کشور اعلام شد.
او که در سال ۱۹۰۳ ازدواج کرده بود، یک پسر و یک دختر داشت و در سال ۱۹۷۶ درگذشت، او و همسرش یک کودک را نیز به فرزندی پذیرفتند، در حالی که او شاهد تولد شش نسل از فرزندانش بود. از او تعداد زیادی یادگار، از جمله ۴۳ نوه و نتیجه به جای مانده است.
این زن چینی که از نظر تئوری در زمان سلسله چینگ حدود ۱۳۵ سال پیش به دنیا آمده بود، هر روز ساعت ده صبح بیدار میشد و علاقه زیادی به موسیقی داشت.
احتمال افزایش طول عمر انسان ها تا ۱۳۰ سالگی
تحقیقات جدید پیش بینی می کند در این قرن برخی افراد در جهان جشن تولد ۱۳۰ سالگی شان را جشن می گیرند.
به گفته محققان، در دهههای اخیر شمار افرادی که بیش از ۱۰۰ سال عمر کردند افزایش مداوم داشته و تقریباً به نیم میلیون نفر در سراسر جهان رسیده است.
مسنترین فرد شناخته شده جهان ژان کالمنت فرانسوی بود که هنگام مرگ در سال ۱۹۹۷ ۱۲۲ ساله بود. در حال حاضر پیرترین فرد جهان کین تاناکا ۱۱۸ ساله از ژاپن است.
محققان دانشگاه واشنگتن از مدل آماری برای تعیین حداکثر طول عمر احتمالی انسان در این قرن استفاده کردند.
«مایکل پیرس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «براساس این مطالعه، محاسبات ما نشان میدهد که احتمالاً در این قرن برخی از افراد به سنین بی نهایت بالا برسند.»
پیرس و همکارانش نتیجه گرفتند که تا سال ۲۱۰۰ احتمال شکستن رکورد ۱۲۲ سال فعلی تقریباً ۱۰۰٪ است. ۹۹٪ احتمال دارد فردی تا ۱۲۴ زنده بماند، ۶۸٪ احتمال دارد افراد به ۱۲۷ سال و ۱۳٪ احتمال دارد که به ۱۳۰ سال برسند.
طبق تحقیق بسیار بعید به نظر میرسد که یک فرد در این قرن تا ۱۳۵ سال زنده بماند.
دیدگاه تان را بنویسید