مقامات انگلیس امروز (دوشنبه) اعلام کردند: سویه کروناویروس اُمیکرون به میزان فوقالعادهای در حال گسترش است و اکنون حدود ۴۰ درصد از موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در لندن را به خود اختصاص می دهد و بنابراین مردم باید دُز یادآور واکسن را دریافت کنند زیرا افرادی که دو دُز واکسن تزریق کردهاند هنوز آسیبپذیر هستند.
از زمانیکه اولین موارد ابتلا به اُمیکرون در ۲۷ نوامبر در انگلیس شناسایی شد، " بوریس جانسون" نخست وزیر این کشور محدودیت هایی را اعمال کرد و روز یکشنبه در اظهاراتی اعلام کرد که موجی از ابتلا به سویه اُمیکرون در راه است.
به گفته مقامات اگر اقدامات بیشتری انجام نشود، ممکن است تا پایان ماه یک میلیون نفر به این سویه مبتلا شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیر بهداشت انگلیس گفته است سویه اُمیکرون با سرعت محسوسی رو به گسترش است که پیش از این مشاهده نشده بود و هر دو تا سه روز موارد ابتلا دو برابر می شود.
کرونا | امیکرون | آمریکا | واکسیناسیون | آفریقای جنوبی | کودکان
سازمان جهانی بهداشت: اُمیکرون اثربخشی واکسن را کاهش می دهد
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: سویه اُمیکرون با سرعت بیشتری منتقل می شود، اثربخشی واکسن را ضعیف می کند اما موجب بروز علائم خفیف در بیمار می شود.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: سویه اُمیکرون با سرعت بیشتری منتقل می شود، اثربخشی واکسن را ضعیف می کند اما موجب بروز علائم خفیف در بیمار می شود.
سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد: سویه اُمیکرون نسبت به دلتا از قدرت سرایت بیشتری برخوردار است و اثربخشی واکسن را کاهش می دهد اما طبق شواهد اولیه نمی تواند موجب بروز علائم شدید بیماری در فرد شود.
سویه دلتا که اوایل سال جاری برای اولین بار در هند شناسایی شد عامل بیشتر عفونتهای کروناویروس در جهان بوده است. اما شناسایی سویه اُمیکرون در آفریقای جنوبی که دارای تعداد زیادی جهش است کشورهای جهان را بر آن داشت تا ممنوعیت سفر برای کشورهای جنوب آفریقا اعمال کنند و مجدد محدودیت های داخلی اجرایی کرده تا گسترش آن را کاهش دهند.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، سویه اُمیکرون از ۹ دسامبر در ۶۳ کشور شناسایی شده است. همچنین انتقال سریع این سویه از کروناویروس در آفریقای جنوبی که دلتا شیوع کمتری دارد و در انگلیس که دلتا سویه غالب است، مشاهده شده است.
اما در گزارش این سازمان تاکید شده کمبود اطلاعات به این معنی است که نمیتوان گفت آیا میزان انتقال سویه اُمیکرون به این دلیل است که کمتر در برابر واکنشهای ایمنی آسیب پذیر است، قابلیت انتقال آن بالاتر است یا ترکیبی از هر دو فاکتور است.
به نقل از ژاپن تودی، هرچند شواهد موجود حاکی از آن است که سویه اُمیکرون می تواند تاثیر واکسن بر ویروس و جلوگیری از انتقال آن را کاهش دهد.
دیدگاه تان را بنویسید