«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه گفت که تهدیدات ناشی از اعمال تحریمهای جدید علیه مسکو، روابط روسیه و ایالات متحده را بیشتر و بیشتر به سمت تقابل سوق داده و مسکو همه ابزارهای لازم را برای واکنش در اختیار دارد.
بر اساس این گزارش، ریابکوف در واکنش به وضع تحریمهای جدید آمریکا علیه روسیه گفت: این تحریمها روابط دوجانبه ما با ایالات متحده را به خاطر اشتباه این کشور، بیشتر و بیشتر در جهت بحران، اگر نگوییم تقابل هدایت میکند.
ریابکوف که این سخنان را در گفتگو با خبرگزاری «روسیا سگودنیا» مطرح میکرد، همچنین در خصوص مواجهه احتمالی میان روسیه و آمریکا به عنوان آخرین پله تقابل دو طرف گفت: اگر خدای نکرده کار به انجام چنین اقداماتی از سوی ایالات متحده برسد، مسکو انواع مختلف واکنش و توانایی محافظت از روسیه را در برابر پیامدهای منفی اقدامات بی پروا (آمریکا) را در اختیار دارد.
مسکو:
وضعیت این دور از مذاکرات پیچیده است
سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که همه طرف های شرکت کننده در مذاکرات وین، علاقه مند به حفظ برجام هستند.
سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که همه طرف های شرکت کننده در مذاکرات وین، علاقه مند به حفظ برجام هستند.
ریابکوف امروز در نشست خبری که بطور مستقیم از شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ پخش می شد، گفت: وضعیت این دور مذاکرات در مورد احیای برجام پیچیده است، اما این دلیل نمی شود که هیچ اقدامی نباید کرد.
معاون وزیر خارجه روسیه یادآورشد که وضعیت پیچیده است و زمان می گذرد و شرایط حتی دشوارتر از زمانی است که دور ششم مذاکرات به پایان رسید.
وی تصریح کرد: باید در هماهنگی کامل با همه طرف های شرکت کننده در مذاکرات وین به این مسائل پرداخت. طرف روسی آماده است برای چنین هماهنگی اقدامات آماده است و از کانال های مختلف تماس می گیرد.
به گفته ریابکوف، هیچ یک از شرکت کنندگان در مذاکرات وین علاقه مند به ازبین رفتن برجام نیستند.
وی افزود: ما تلاش می کنیم تا شرایط برای تداوم روند مذاکرات برای احیای برجام را فراهم کنیم. ایده های بیشتری وجود دارد که در زمان حاضر بررسی می شود.
معاون وزیر خارجه روسیه توضیح داد که گفت و گوهای سیاسی خوب و تلاش های چندجانبه برای احیای معاهده هسته ای با ایران در وین آغاز شده است و ما آن را دنبال خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، در آغاز دور هفتم مذاکرات وین، کشورهای حاضر در گفت و گوها نسبت به دور قبل ارزیابی مثبت تری از نشست های برگزار شده دارند؛ بویژه آنکه پیشنهادات ایران در راستای رسیدن به یک توافق جامع و عملیاتی به طور کامل برای تمامی تیم های شرکت کننده تشریح و ابهامات در مسیر رفع شدن قرار گرفته است.
دیدگاه تان را بنویسید