ارسال به دیگران پرینت

نرخ ارز در داخل کشور

پشت پرده نوسانات ارزی برملا شد

روزنامه کیهان معتقد است نوسانات ارزی، نقشه کانون‌های ارزی چند کشور در منطقه است.

پشت پرده نوسانات ارزی برملا شد

روزنامه کیهان معتقد است نوسانات ارزی، نقشه کانون‌های ارزی چند کشور در منطقه است.

ایجاد نوسان در نرخ ارز در داخل کشور بر مبنای یک نقشه کاملا طراحی شده و به احتمال قوی از سوی کانون‌های ارزی در چند کشور خارجی همسایه صورت می‌گیرد.

به گزارش نورنیوز، در شرایطی که چشم‌انداز بازار ارز باید به سمت گشایش و کاهش قیمت باشد، عواملی فعال شده‌اند تا اجازه ندهند بازار ارز رنگ آرامش را به خود ببیند تا از این اهرم برای تشدید فشار بر ایران بهره ببرند. همزمان رسانه‌های معاند فارسی‌زبان در خارج و برخی عناصر در داخل نیز با انتشار گزارش‌های جهت‌دار، از نوسان‌های موجود در بازار تحت عنوان واکنش منفی بازار ارز به مذاکرات وین سخن می‌گویند تا ضمن بر هم زدن آرامش بازار، فشار روانی هدف‌مندی را علیه تیم مذاکره‌کننده و مردم ایجاد کنند.

تیترهای جهت‌داری چون «دلار گوش به زنگ اخبار وین»، «بلاتکلیفی بازار ارز» و... و تاکید بر ارتباط التهاب نرخ ارز به مذاکرات، نمونه‌هایی از جو‌سازی‌های رسانه‌ای است که عامدانه مانع کنترل و مدیریت قیمت‌ها به ویژه در بازار ارز می‌شوند. این دست اخبار که با هدف شرطی کردن اقتصاد و تشدید فشار به مذاکره‌کنندگان برای امتیازدهی آنان انجام می‌شود، تنها گوشه‌ای از جبهه گسترده‌ای است که دشمنان در مواجهه با ملت ایران تدارک دیده‌اند تا شمشیر داموکلس قیمت ارز را که بازارهای دیگر را هم تحت تاثیر می‌گذارد، بالای سر مذاکره‌کنندگان نگه دارند.

 

 

مجموعه اطلاعاتی که به دست «نورنیوز» رسیده نشان می‌دهد که ایجاد نوسان در نرخ ارز در داخل کشور بر مبنای یک نقشه کاملا طراحی شده و به احتمال قوی از سوی کانون‌های ارزی در چند کشور خارجی همسایه صورت می‌گیرد و عناصری در داخل با هدف سوداگری در این سناریو ایفای نقش می‌کنند.

بدیهی است نظام سلطه به سرکردگی آمریکا تلاش خود را به کار بسته تا در جنگی تمام‌عیار از همه ظرفیت‌های خود برای شکست ملت ایران استفاده کند و در این مسیر در حالی که مذاکره‌کنندگان ایرانی در آوردگاه وین مشغول احقاق حقوق ملت و رفع تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه هستند، تلاش می‌کنند که بازار داخل را به هم بریزند.

خوشبختانه با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده از سوی دولت و اقداماتی که با هدف کاهش وابستگی اقتصاد کشور به حوزه سیاست خارجی و به ویژه مذاکرات جاری در وین انجام شده، تاکنون نوسانات شکل گرفته در بازار که هیچ‌گونه ریشه اقتصادی نیز ندارد، کاملا کنترل شده و تاثیر محسوسی بر روند عمومی در بازار نگذاشته است.

ذخایر ارزی مناسب، مدیریت هوشمند بازار و بهره‌گیری از روش‌های ابتکاری استفاده از منابع ارزی حاصل از صادرات نفتی و غیر نفتی که در گذشته از آن به عنوان منابع بلوکه شده یاد می‌شد از مهم‌ترین اقداماتی است که تلاش‌های جهت‌دار برای تاثیرگذاری بر بازار ارز را خنثی کرده است.

تامین ارز کالاهای اساسی و تامین ارز نیمایی برای کالاهای ضروری و واسطه‌ای بدون هیچ مانع و محدودیت، تامین ارز متقاضیان دانشجویی، بیماران، مجامع علمی و... از دیگر اقدامات در این خصوص است.

بر این اساس به نظر می‌رسد؛ التهاب بازار متاثر از تقاضای غیرقانونی، قاچاق، سفته‌بازی،خروج ارز از کشور، تقاضای ارز خانگی، سوءاستفاده از کد ملی افراد و... باشد که موجب آسیب دیدن مردم و تولید شده است.

در چنین شرایطی طبیعتا هوشیاری مردم و صاحبان پس‌انداز از افتادن به دام طراحی‌های دشمن و سوءاستفاده دلالان در تشویق آنان به ورود بازار ارز، می‌تواند آرامش را به بازار ارز تزریق

کند.

گفتنی است باشگاه خبرنگاران جوان، دیروز نرخ دلار در بازار آزاد را تا حدود ۳۰هزار تومان اعلام کرده بود.

 

 

حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دارو

خبرمهم وزیر بهداشت درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دارو افزود: بار‌ها در این خصوص اظهار نظر شده است، ولی مجبوریم از ارز ترجیحی استفاده کنیم تا به مردم فشار نیاید.

 

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دارو افزود: بار‌ها در این خصوص اظهار نظر شده است، ولی مجبوریم از ارز ترجیحی استفاده کنیم تا به مردم فشار نیاید.

 

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: قصد افزایش فشار بر مردم را نداریم و از ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای دارو استفاده خواهد شد.

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دارو افزود: بار‌ها در این خصوص اظهار نظر شده است، ولی مجبوریم از ارز ترجیحی استفاده کنیم تا به مردم فشار نیاید.

 

منبع : دنیای اقتصاد
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      شما ارز بریزید در بازار و قیمت و بیارید پایین مذاکرات موفق شود گشایش شود دلار می اید پایین چی الکی تیتر می زنید شاید شما نمی فهمید ملت می فهمند نمی توانید گولشان بزنید

    • بهرام ارسالی در

      تغییر نرخ دلار مربوط به امروز و دیروز نیست که دراین دیدگاه چنین توجیح شده ،سالهاست که دلار ثانیه ای تغییر می‌کنه وهیچ ارتباطی هم به شانتاژکسی نیست
      اصل بی ارزشی ریال یا به اصطلاح تورمه وچاپ پول بی پشتوانه
      همین وبس

    • حمید ارسالی در

      دقیقا درسته و من خودم یکسری از اینارو میشناسم

    • علی ارسالی در

      خود صرافی های دولتی قیمت ارز
      و دلار. را هر روز گرانتر میفروشند
      دست خارجی کجا بود ...
      یه چیزی می گیا....

    • حمید رضا فهیمی ارسالی در

      درسته از اونور حمایت میشن ،پارسال تیم سنگینی برای خرید و خارج کردن ارز تشکیل داده بودن الان هم هستن باید دستشون قطع بشه

    • ملت ارسالی در

      خودت فهمیدی چی تیتر زدی؟ماکه نفهمیدیم.

    • ناشناس ارسالی در

      خارجی ها فقط با کشور ما کار دارند.
      همه کشورهای دنیا یک طرف
      ما هم یک طرف
      اخه این چه بهانه ای است

    • ناشناس ارسالی در

      آهن‌پرایس: خبرها از بازار آهن حاکی از افزایش محدود قیمت آهن آلات در آغاز هفته است. پس از پایان مذاکرات بی‌نتیجه، فنر نرخ ارز رها شد و در عرض یک روز با رشدی صعودی وارد کانال 30 هزار تومانی شد و حتی فراتر از این قیمت رفت.اينجاست که به شریعتمداری باید گفت گودوخ ،،،فکرکن به طوری که روز شنبه در بازار آزاد دلار آمریکا با قیمت 30 هزار و 230 تومان مبادله شد. بازار آهن نیز متأثر از نرخ ارز، شاهد افزایش نسبی قیمت‌ محصولات فولادی به ویژه قیمت میلگرد بود.

    • حزب الله ارسالی در

      آیا پند اقتصادی اقتصاد دانها را نباید آویز گوش کرد آقایان ارز را از یک منبع دولتی فقط به کسانیکه در امر بازرگانی دارو و تامین نیازهای اساسی هستند با راهکار کنترلی بدهید و این صرافی ها و عوامل کوچه و بازار را منهدم کنید تا آرامش و خصوصا حیثیت بر باد رفته پول ملی را دوباره باز گردانید

    • هومت ارسالی در

      همینجوری تحلیل میکنید که ارزش پول ملی در عرض ۴۰ سال ۵ هزار برابر افت کرده و دلار ۷ تومنی الان بالا ۳۰هزار تومن است

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه