ارسال به دیگران پرینت

زاخارووا:

تحریم های غرب علیه بلاروس غیرانسانی است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با غیرانسانی خواندن تحریم های وضع شده اخیر غرب علیه دولت بلاروس، آن را غیرانسانی خواند و به شدت محکوم کرد.

تحریم های غرب علیه بلاروس غیرانسانی است

 روسیه روز شنبه از غرب به دلیل اعمال تحریم‌های جدید علیه بلاروس به بهانه اتهاماتی علیه مینسک مبنی بر ایجاد بحران پناهجویان در مرزهای شرقی اروپا انتقاد کرده و این اقدام را غیرانسانی توصیف کرد.

بر اساس این گزارش، ایالات متحده، کانادا، بریتانیا و اتحادیه اروپا روز پنجشنبه فشار بر دولت الکساندر لوکاشنکو، رییس جمهور بلاروس را با هدف اعمال تحریم‌های جدید از جمله بر خانواده، مقامات امنیتی، چهره‌های رسانه‌ای و شرکت‌های مسافرتی افزایش دادند.

در پی این اقدام دولت‌های غربی، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در خصوص وضع تحریم‌های جدید علیه بلاروس گفت: ما قاطعانه اقدامات محدودکننده جدید علیه بلاروس را محکوم می‌کنیم.

اتحادیه اروپا مدعی است که دولت لوکاشنکو هجوم مهاجران به مرزهای خود با لهستان، لیتوانی و لتونی را در واکنش به تحریم‌های قبلی اعمال شده علیه این کشور سازماندهی کرده است.

بلاروس این اتهامات را رد کرده و همسایه خود را به عقب راندن خشونت آمیز مهاجران به سمت خاک این کشور متهم کرده است.

گفته می‌شود در اوج بحران، حدود ۲۰۰۰ مهاجر مجبور شدند در سرمای شدید در مرز میان بلاروس و کشورهای یاد شده اروپایی چادر برپا کنند. رسانه‌های لهستانی می‌گویند از تابستان امسال تاکنون، دستکم ۱۲ مهاجر در منطقه مرزی جان خود را از دست داده اند.

اما اوضاع در هفته‌های اخیر پس از گفتگو بین مقامات اروپایی و بلاروس کمی آرام شده و صدها مهاجر به کشورهای خود بازگردانده شده اند.

فرودگاه مینسک روز شنبه اعلام کرد یک هواپیمای جدید با ۴۰۰ مسافر به مقصد عراق حرکت کرده است و تعداد عراقی‌هایی که از اواسط نوامبر به کشورشان بازگردانده شده اند به ۲۷۰۰ نفر می‌رسد.

اکثر عراقی‌هایی که در مرز گرفتار شده اند، می‌گویند که پس انداز خود را خرج کرده اند، اشیای قیمتی را فروخته و حتی برای فرار از مشکلات اقتصادی در عراق و شروع زندگی جدیدی در اتحادیه اروپا وام گرفته اند.

 

منبع : مهر
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه