سرهنگ عبدالله صادقی، با اشاره به اینکه عدم توانایی در کنترل خشم موجب قتل یکی دیگر از شهروندان استان شد، اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۱ شب گذشته و در پی اعلام یک مورد نزاع و درگیری خانوادگی منجر به قتل به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ بلافاصله مأموران انتظامی در محل حاضر شدند.
وی افزود: بررسی مأموران حاضر درصحنه حاکی از آن بود که پدر خانواده به مواد مخدر نیز اعتیاد دارد و طی درگیری با همسر و پسر ۱۶ سالهاش و با توجه به عدم توانایی در کنترل خشم با استفاده از چاقو آنها را مصدوم کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان رازوجرگلان با اشاره به اینکه در بررسیهای صورت گرفته مشخص شده که این پدر و پسر سابقه درگیری در روزهای گذشته را داشتهاند، بیان کرد: بلافاصله مصدومان توسط اورژانس به درمانگاه منتقل شدند که متأسفانه پسر ۱۶ ساله با توجه بهشدت جراحات وارده فوت کرد.
صادقی با اشاره به اینکه متهم به قتل هماکنون در بازداشت به سر میبرد، تصریح کرد: تحقیقات بیشتر در زمینه این پرونده توسط مأموران پلیس آگاهی ادامه دارد.
سایر اخبار درباره حوادث خراسان شمالی:
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی گفت: متاسفانه خشونت علیه زنان در استان خراسان شمالی روندی افزایشی داشته است.
الهام فرخنده، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مهمترین دلیل خشونت علیه بانوان استان اعتیاد است که آسیبهای زیادی را به خانواده وارد میکند، اظهار کرد: فقر فرهنگی، پایین بودن آستانه تحمل افراد، مشکلات اقتصادی و فشارهای مالی از موارد دیگری است که موجب بروز خشونت علیه بانوان میشود.
فرخنده از دیگر عوامل بروز خشم و خشونت علیه زنان را مشکلات شخصیتی، عدم کنترل تکانه، اختلالات روانی افراد، افت استانداردهای اجتماعی جامعه مانند کاهش عدالت، افزایش روز افزون گرانیها، عدم کنترل پذیری در موقعیتها، وابستگیهای مالی، روانی، عاطفی، سوءاستفاده منبع قدرت و عدم آشنایی با مهارتهای زندگی زوجین دانست.
وی در خصوص اقدامات پیشگیرانهای که تاکنون برای جلوگیری از خشونت علیه بانوان انجام شده است، اظهار کرد: با برگزاری دورههای آموزشی مبارزه با خشونت در مناطق حاشیه نشین سعی داشتیم تا به افراد آموزش دهیم هنگام بروز خشم چگونه از خود و فرزندانشان مراقبت کنند به طوری که کمترین آسیب را متحمل شوند.
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی از دیگر اقدامات پیشگیرانه به آشنایی افراد با حقوق خودشان، آشنایی زوجین با منابع حمایتی اشاره کرد و گفت: بالا بردن استاندارد اجتماعی موجب ایجاد امنیت روانی میشود و بالا بردن نشاط اجتماعی نیز راهی مؤثر در کاهش خشونت علیه زنان است.
فرخنده با بیان اینکه منابع حمایتی میتواند اقوام و بستگانی باشند که محیطهای امنی را برای خانوادهها ایجاد میکنند، اضافه کرد: کمک گرفتن از خط مشاوره ۱۱۴۸۰ و ۱۲۰ نیز از منابع حمایتی هستند.
وی یکی از راههای قطع چرخه خشم و خشونت را آموزشدهی به کودکان دانست و اظهار کرد: باید به فرزندان خود از دوران کودکی مهارت کنترل خشم را آموزش دهیم تا در بزرگسالی شاهد بروز شدید خشونت نباشیم.
این مقام مسئول از اقدامات انجام شده برای رفع آسیبهای وارد شده به این افراد به خدمات مشاورهای جهت تخلیه روانی و برون ریزی عاطفی این افراد اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات حقوقی، ارتباط با پزشک و روان پزشک جهت معاینه وضعیت جسمی و روانی، آموزش مهارتهای زندگی، آشنایی با حقوق و نحوه صحیح احقاق حق از دیگر فعالیتهای صورت گرفته برای این بانوان است.
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی ادامه داد: اگر محیط پیرامون افراد آسیب دیده از خشونت، محیط امنی نباشد، ضمن اینکه مدتی آنها را در محیط امن به همراه فرزندانشان اسکان میدهیم، همسر فرد را نیز برای شرکت در جلسات مشاوره احضار میکنیم تا در صورت نیاز، به روان درمانی و دارو درمانی فرد پرداخته شود.
فرخنده بیشترین خشونت وارد شده به بانوان خراسان شمالی را مربوط به رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال دانست و تصریح کرد: خشونتها بیشتر مربوط به خانمهای خانهدار بوده است تا افراد شاغل.
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی در پایان علت بروز خشونت را نداشتن آگاهی کافی و مهارت پایین کنترل خشم دانست و بیان کرد: متاسفانه خشونت علیه زنان در استان خراسان شمالی روندی افزایشی داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید