ارسال به دیگران پرینت

فعالیت های هسته ای و موشکی | رییس جمهوری سابق آمریکا | دولت ترامپ | کره شمالی

آزمایش موشک کروز زمین به زمین کره شمالی

این نخستین موشک کروز برد بلند زمین به زمین کره شمالی است که به مدت 2 سال روی طراحی و ساخت آن، کار شده است.

آزمایش موشک کروز زمین به زمین کره شمالی

کره شمالی اعلام کرد این کشور موفق به انجام آزمایش نخستین موشک کروز زمین به زمین بُرد بلند خود شده است.

 مقامات کره شمالی امروز (دوشنبه) از آزمایش موفقیت آمیز "موشک کروز دوربرد" خبر دادند.

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که موشک جدید کروز زمین به زمین کره شمالی پس از طی 2 ساعت مسافت به اهداف از پیش تعیین شده در فاصله 1500 کیلومتری اصابت کرده است.

 

گفته می شود موشک کروز جدید کره شمالی به مدت دو سال در حال توسعه بوده و دولت کره شمالی این موشک را به عنوان یک "سلاح استراتژیک مهم " در زرادخانه خود توصیف کرده است.

 

این نخستین آزمایش موشکی کره شمالی در 6 ماه گذشته است که روزهای شنبه و یکشنیه هفته جاری صورت گرفته است.

 

کره شمالی از سال 2017 و از زمان توافق با دولت ترامپ برای کاهش تحریم ها در برابر کاهش فعالیت های هسته ای و موشکی، آزمایش موشکی انجام نداده بود اما عقب نشینی دولت ترامپ از اجرای وعده های خود در قبال پیونگ یانگ از سال 2019 دولت پیونگ یانگ را به بازنگری در تصمیم خود مبنی بر توافق با آمریکا کشاند.

 

"کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی در زمان ترامپ توافقنامه ای با رییس جمهوری سابق آمریکا به امضا رساند که در ازای توقف و یا کاهش تحریم های آمریکا دولت پیونگ یانگ نیز موافقت کرد بخشی از زرادخانه هسته ای خود را نابود کند، اما این توافق به مرحله اجرایی نرسید و ناکام ماند.

 

از سال 2019 و با توجه به عدم تمایل دولت ترامپ در اجرای وعده های لغو تحریم علیه کره شمالی، دولت کره شمالی نیز از این توافقنامه عقب کشید و برنامه هسته ای و موشکی خود را توسعه بخشید.

 

وزارت دفاع آمریکا در نخستین واکنش به انجام آزمایش موشکی کروز کره شمالی اعلام کرد: "این اقدام تمرکز مستمر کره شمالی بر توسعه برنامه نظامی خود و تهدیدهایی که برای همسایگان و جامعه بین المللی ایجاد می کند، برجسته می کند."

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه