ارسال به دیگران پرینت

تکذیب هجوم مسافران به بنادر جنوبی

حسین عباسی‌نژاد می‌گوید: تصاویری که در فضای مجازی درباره هجوم مردم به بنادر جنوبی کشور منتشر شده مربوط به سال گذشته است و در حال حاضر پایانه‌های مسافری بنادر جنوبی بسته است.

تکذیب هجوم مسافران به بنادر جنوبی

 اخیرا تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که هجوم مردم در پایانه‌های مسافری بنادر جنوبی مانند پایانه حقانی را نشان می‌دهد و می‌خواهند به قشم سفر کنند اما به نظر این تصاویر مربوط به گذشته بوده و بنادر مسافری در حال حاضر بسته است.

حسین عباس‌نژاد مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در گفت‌وگو با خبرنگاران در این باره اظهار کرد: این تصاویر که در فضای مجازی منتشر شده مربوط به بهمن ماه پارسال در بندر هرمز است و ربطی به روزهای گذشته ندارد، چرا که در این ایام بنادر مسافری (مانند بندر ذاکری و حقانی) به خاطر بدی آب و هوا بسته شده است.

وی افزود: حتی اگر هوا مساعد شده و بنادر مسافری باز شود امکان گردشگری دریایی و سفر دریایی برای مسافران وجود ندارد و تنها بومی‌های منطقه می‌توانند با احراز هویت از کشتی‌های مسافری استفاده کنند. البته با وجود این شرایط نیز همه پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رعایت می‌شود.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در چند ماه گذشته به سبب شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه‌تر روزانه حدود ۲۰۰ نفر مسافر جا به جا می‌شوند این در حالی است که این تعداد در روزهای عادی به حدود ۴۰۰۰ مسافر می‌رسید و در ایام تعطیل و پیک سفر نیز افزایش می‌یافت.

عباس‌نژاد با تاکید بر اینکه مدت‌هاست که دیگر سفر دریایی مانند گذشته نداریم، گفت: مردم نمی‌توانند از حمل‌ونقل دریایی برای سفر استفاده کنند چرا این سفرها تنها محدود به مردم بومی منطقه شده است. بنابراین از مسافران می‌خواهیم که به بنادر مسافری مراجعه نکنند و نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت بیشتری داشته باشند. البته به نظر می‌رسد که کاهش قابل توجه تقاضا برای سفرهای دریایی نشان دهنده این است که مردم هم شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا را متوجه شده و درک می‌کنند.

منبع : ایرنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه