اسفندیاری مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان با اشاره به سازوکار دستگاه اکسیژن ساز صوتی اظهار کرد: این دستگاه چند سالی است که جای کپسولهای اکسیژن ساز بزرگ در بیمارستانها را گرفته است، زیرا هم از نظر حجم دستگاه، هم از نظر نحوه کارکرد و مصرف انرژی بسیار به صرفه است. دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارانی که ریه هایشان دچار مشکل شده اند یا بیماریهای زمینهای دارند، به شدت لازم است.
او افزود: اکسیژن یکی از ضروریات بیماران ریوی است که میتواند داخل اندامهای مختلف بدن به خصوص مغز نقش بسزایی ایفا کند. اگر فردی در بدن خود اکسیژن کم داشته باشد اولین بخشی که از خود واکنش کمبود اکسیژن نشان وتبادلات عصبی خودش را به شدت کاهش میدهد، مغز است.
اسفندیاری با اشاره به قابلیتهای دستگاه اکسیژن ساز صوتی گفت: هر فرد بیماری که از دستگاه اکسیژن ساز استفاده میکند باید همزمان اکسیژن و قند خون خود را اندازه گیری کند که این دو در بیمارستانها توسط دستگاههای جداگانه انجام میشود، اما دستگاه ساخته شده توسط این شرکت دانش بنیان همزمان با یک دستگاه هم قند خون و اکسیژن خون را اندازه گیری کرده و به صورت صوتی پاسخ میدهد.
او ادامه داد: به جز ایران کشورهایی از قبیل چین، آمریکا، آلمان و سوئیس توانسته اند به این فناوری دستگاه اکسیژن ساز صوتی دست پیدا کنند. این دستگاه از نظر کیفی نسبت به نمونههای خارجی از سطح بسیار بالایی برخوردار است و از نظر قیمت نیز پایینتر از رقبای خارجی است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به مزیت دستگاه اکسیژن ساز صوتی اظهار کرد: دستگاه اکسیژن ساز صوتی برای کودکانی که نارس به دنیا میآیند، علاوه بر اینکه ضروری است میتواند به آنها کمک کند. دستگاه تولید شده این شرکت دانش بنیان به بومی سازی کامل رسیده و در حال حاضر در کشور در دست استفاده است.
حالا ما نفهمیدیم که این دستگاه اکسیژن ساز المان و انگلیس و امریکا از روی دستگاه ایرانی کپی کردن یا برعکس