مترجم: مینا شهری
55آنلاین: از قدیم گفتهاند، ترک عادت موجب مرض است. تغییر عادت نیز همینقدر سخت و گاهی ناممکن است. به خصوص اگر در ابتدای راه باشید و بدتر از آن، اگر بخواهید قدمهای بسیار بزرگ بردارید و از عادتهایی شروع کنید که تغییر آنها بیش از اندازه سخت به نظر میرسد. یادتان باشد که سنگ بزرگ علامت نزدن است. اگر میخواهید واقعاً تغییری در زندگی خود ایجاد کنید، از تغییر عادتهای کوچک و روزمره شروع کنید. عادتهایی که همه روزه و مدام آنها را تکرار میکنید، و تغییر آنها میتواند بر کل زندگیتان اثر قابلتوجهی داشته باشد.
یک قدم کوچک، بسیار سادهتر و تاثیرگذارتر از قدمهای بزرگ و ناممکن است. موفقیت در کارهایی نهادینه شده که هر روز تکرار میشوند.
در ادامه، 25 مورد از عادتهایی را ذکر میکنیم، که تغییر آنها میتواند بسیاری از جنبههای زندگی را بهبود بخشد.
⦁ .روز خود را با نوشیدن یک لیوان آب شروع کنید. قبل از نوشیدن
قهوه یا
چای صبحگاهی، یک لیوان آب نوشجان کنید.
⦁ هر روز صبح چند دقیقه در سکوت برای خودتان وقت بگذارید تا به روزی که در پیش دارید، خوب فکر کنید و خودتان را برای آن آماده نمایید.
⦁ به محض بیدار شدن، فوراً سراغ خواندن ایمیلها و پیامهای خود نروید. ابتدا از آرامش صبحگاهی لذت کافی را ببرید. فعالیت در فضاهای مجازی را کمی به تعویق بیندازید.
⦁ به جای این که خود را موظف کنید حتماً هر روز یک فصل کامل از یک کتاب را بخوانید، روزی سه یا چهار صفحه از کتاب موردعلاقهتان را مطالعه کنید.
⦁ ورزش صبحگاهی را به یک کار سخت تبدیل نکنید. به جای یک ساعت یا نیم ساعت ورزش، پنج دقیقه نرمش ساده انجام دهید.
⦁ اگر میخواهید مراقبه کنید، با یک دقیقه در روز شروع کنید. اگر نمیتوانید هر روز این کار را انجام دهید، بدن خود را به انجام آن عادت ندهید که برایتان
استرس مضاعف ایجاد نکند.
⦁ برای حفظ
انرژی در طول روز، یک صبحانهی سالم شامل غلات کامل، پروتئین و چربیهای سالم مصرف کنید.
⦁ تعداد تصمیماتی را که اول صبح میگیرید، محدود کنید. تصمیمات بیش از حد،
مغز را خسته کرده و در پی آن جسم نیز خسته میشود. یکی از راههای مدیریت انرژی این است که کارها را در طول روز، به ترتیب اولویتشان انجام دهید.
⦁ پیش از شروع کار، همهی عوامل مزاحم را از محیط کار خود حذف کنید.
⦁ برای شروع یک روز پربار، فهرست کارهای روزانهی خود را بنویسید و بر اساس آن پیش بروید.
⦁ در طول روز، بین کارها، وقفههای زمانی کوتاه ایجاد کنید. مثلاً پس از هر یک ساعت کار، پنج دقیقه استراحت کنید.
⦁ در زمان استراحت، میتوانید پادکست گوش کنید، مقاله بخوانید، چای یا قهوه بنوشید یا قدم بزنید، تا ذهنتان آرام شود.
⦁ برای تکمیل وظایف، آنها را به کارهای کوچکتر تقسیم کنید. احساس پیروزی بعد از انجام هر قسمت، انگیزهی خوبی برای ادامه و تکمیل کار خواهد بود.
⦁ برای پیادهروی در
طبیعت وقت بگذارید. حتی ده دقیقه قدم زدن و تماشای درختان، میتواند مثل یک معجزه حال روحی شما را دگرگون سازد.
⦁ در پایان هر روز کاری، میز خود را مرتب کنید. بنابراین هر روز صبح مجبور نیستید با یک میز نامرتب مواجه شوید و برای آن وقت مضاعف بگذارید.
⦁ داشتن یک روال منظم در پایان هر روز کاری، باعث میشود استرس کاهش یافته و
ذهن برای روز کاری بعد آمادهتر باشد.
⦁ از
سبک زندگی سالم استقبال کنید. غذاهای مفید و مقوی مصرف کنید. مواد مغذی مثل سبزیجات، انواع توتها و میوهها، شکلات تلخ، ماهی، غلات و آجیل را در برنامهی غذایی خود بگنجانید.
⦁ هر روز حداقل 30 دقیقه از وقت خود را برای انجام یک سرگرمی جانبی آرامشبخش اختصاص دهید.
⦁ هر روز 3 دقیقه وقت بگذارید و برنامهی روزانهی خود را بررسی کنید. میتوانید قبل از
خواب هر چه را که در ذهنتان میگذرد، یادداشت نمایید. این عادت بسیار آرامشبخش است.
⦁ برای اینکه اهداف بلندمدت، دستیافتنیتر به نظر برسند، آنها را به اهداف کوچک و روزانه تقسیم کنید و هر روز تمرکز خود را روی بخشی از آن قرار دهید.
⦁ قبل از خواب، برای روز بعد برنامهریزی کنید. کارهایی را که باید انجام دهید، قرارها و جلساتی که باید در آنها شرکت کنید، و هر برنامهی دیگری را که دارید، یادداشت نمایید.
⦁ قبل از خواب، وسایل و ابزار دیجیتالی را کنار بگذارید و به جای آن کتاب بخوانید. کتاب خواندن قبل از خواب، ذهن را برای استراحت آماده میکند.
⦁ شروع یک روز خوب، به یک خواب شبانهی آرام و کامل احتیاج دارد. احساس شما در طول روز، تا حد زیادی به وضعیت خواب شبانهی شما بستگی دارد. خواب کامل و باکیفیت، بهترین روش برای سرمایهگذاری روی ذهن و جسم است.
⦁ هر روز برای حضور در اجتماع وقت بگذارید. برای دوستان، همکاران، اعضای خانواده، و تمام افرادی که به شما انرژی میدهند، ارزش قائل شوید و اوقات باکیفیتی را برای بودن در کنارشان اختصاص دهید.
⦁ ماهانه مبلغ کمی را پسانداز کنید و مراقب هزینههای کوچک خود باشید. بنجامین فرانکلین میگوید: «مراقب هزینههای کوچک خود باشید. یک سوراخ کوچک، میتواند باعث غرق شدن یک
کشتی بزرگ بشود.» پساندازهای کوچک، میتوانند روی هم جمع شوند و در دوران
بازنشستگی به کمکتان بیایند.
درود
خیلی ممنون مفید بود