ارسال به دیگران پرینت

استاد غزل ایران | محمدعلی بهمنی در آی‌سی‌یو بستری شد

محمدعلی بهمنی از شاعران به‌نام روزگار ما که در حوزه ترانه‌سرایی نیز کارنامه پرباری دارد تحت عمل قلب باز قرار گرفت. بر اساس این گزارش، این شاعر پس از پایان جراحی به بخش آی سی یو منتقل شد و اکنون تحت مراقبت پزشکان است.


استاد غزل ایران | محمدعلی بهمنی در آی‌سی‌یو بستری شد

محمدعلی بهمنی از غزل‌سرایان برجسته کشورمان تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.

محمدعلی بهمنی از شاعران به‌نام روزگار ما که در حوزه ترانه‌سرایی نیز کارنامه پرباری دارد تحت عمل قلب باز قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، این شاعر پس از پایان جراحی به بخش آی سی یو منتقل شد و اکنون تحت مراقبت پزشکان است.

غلامرضا طریقی از شاعران کشورمان با تأیید این خبر اعلام کرد: حال استاد پس از عمل قلب باز خوب است.

وی در توضیح بیشتر و در پاسخ به اینکه آقای بهمنی در تهران تحت عمل قلب قرار گرفته است گفت: بله؛ ایشان در تهران جراحی شدند، استاد از مدت‌ها پیش دچار تنگی نفس می‌شد، با نظر پزشکان پس از معاینات مختلف مشکل دریچه قلب تشخیص داده شد و با توجه به شرایط فیزیکی آقای بهمنی و سن و سال ایشان نتیجه همه آزمایش و مشورت با متخصصان به جراحی انجامید.

طریقی ضمن اشاره به حاد بودن موضوع قلب بهمنی و اینکه استاد امکان تردد هم نداشت و دچار تنگی نفس می‌شد، گفت: وقتی پزشکان شرایط حاد استاد را دیدند تصمیم به عمل قلب باز گرفتند تا دریچه قلب ترمیم شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آقای بهمنی تا چه زمان در بیمارستان بستری خواهد بود اعلام کرد: با تصمیم جراح ایشان از روز دوشنبه در بیمارستانی در تهران بستری شدند و دیروز تحت عمل قلب باز قرار گرفت، امروز صیح حالشان خوب بود اما تا روز جمعه باید در icu بستری باشد، پس از آن هم چند روزی در بخش عمومی بستری خواهد شد، البته با توجه به حاد شدن وضعیت کرونا در مراکز درمانی احتمالا با نظر پزشکان باقی مراحل درمان را در زمان ترخیص طی کند.

این گزارش اضافه می کند، در شعر روزگار ما نام «محمدعلی بهمنی» همواره یادآور غزل و غزل‌سرایی است. با این ‌وجود وجه ترانه‌سرایی وی نیز همواره در کنار وجه اول، پررنگ بوده و گاه این دو وجه به یکدیگر پیوند خورده است و حتی شاعر به سرودن غزل‌ و ترانه پرداخته است. برخی از این غزل‌ها آن‌چنان با آهنگ و صدا عجین شده‌اند که نمی‌توان قضاوت کرد این دقیقاً خود شعر است که سبب ماندگاری اثر در ذهن مخاطب شده یا اجرای موسیقایی​ آن؛ چون کمال وجه شعری و هماهنگی بالای موسیقی اجازه‌ نمی‌دهد هیچ‌یک از این دو را شرط کافی موفقیت اثر بدانیم. بی‌‌گمان ظرفیت موسیقایی بالای شعر، همان‌قدر شرط لازم یک‌اجرای موسیقایی خوب است که نبود یک‌اجرای موسیقایی خوب می‌تواند شانس شنیده‌شدن اثر را از بین ببرد.

از آثار او می توان به : گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود (۱۳۶۹)، دهاتی (۱۳۷۷)، غزل (۱۳۷۷)، شاعر شنیدنی است (۱۳۷۷)، عشق است (۱۳۷۸)، نیستان (۱۳۷۹)، کاسه آب دیوژن، امانم بده (۱۳۸۰)، این خانه واژه‌های نسوزی دارد و... اشاره کرد.

محمدعلی بهمنی اولین مجموعه‌اش «باغ لال» را توسط انتشارات بامداد در سال۱۳۵۱ منتشر کرد و درپی آن آثار متعددی از وی به دست مخاطبانش رسید. دو مجموعه گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود و شاعر شنیدنی است از آثار بسیار مشهور در کارنامه بهمنی، به چاپ دهم نیز رسیده است. بهمنی سال۱۳۷۸ غزل‌سرای نمونه کشور شد و سال۱۳۸۵ در نخستین دوره جشنواره شعر فجر به ‌اتفاق حسین منزوی برگزیده بخش شعر کلاسیک شد و نیز در فهرست چهره‌های ماندگار شعر قرار گرفت

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه