اگر خرید هیجانی مردم در میوه و مرغ به حداقل برسد، بازار میوه تثبیت می شود. عرضه مستقیم میوه و مرغ با قیمت مصوب آغاز شده است. یک مقام مسئول گفت: طرح عرضه مستقیم میوه با نرخ مصوب، توسط باغداران در ۱۵۰ غرفه در شهر تهران و ۶ هزار غرفه در سطح کلانشهرها آغاز شد.
مرتضی معتمد معاون امور بازرگانی سازمان تعاون روستایی امروز در حاشیه طرح عرضه مستقیم میوه به مردم به قیمت مصوب اظهار داشت: مسئولیت تنظیم بازار شب عید امسال بر عهده وزارت صمت است به همین منظور این دستگاه از قبل اقدام به ذخیره سازی و عرضه میوه در بازار کرده است اما بعد از تذکر رهبر معظم انقلاب درباره شکاف قیمت عرضه میوه میان عرضه و تقاضا و بر اساس ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی نیز به این عرصه ورود پیدا کرد.
وی افزود: در این طرح میوه به طور مستقیم از تولید کننده و با کیفیت مناسب به دست مصرف کننده میرسد.
عرضه فراوان مرغ منجمد با کیفیت و قیمت مناسب از امروز
وزیر صمت با بیان اینکه از امروز کار توزیع مرغ منجمد نیز با کیفیت و قیمت مناسب آغاز میشود، گفت: عرضه مناسب مرغ منجمد باعث تعادل در قیمت و فرونشست هیجانات خرید خواهد شد.
وی تصریح کرد: با تمهیدات انجام شده و وفور و عرضه مناسب، خرید هیجانی مردم به حداقل ممکن میرسد و بازار تثبیت خواهد یافت که هم اکنون نیز این مورد در حال انجام است.
در ادامه معاون امور بازرگانی سازمان تعاون روستایی با اشاره به اینکه این سازمان دخالتی یا یارانهای برای عرضه میوه شب عید نداشته است گفت: این اقدام به طور مستقیم توسط بخش خصوصی انجام میشود و ما تنها فضایی در ارگانها و پایگاههای بسیج در اختیار تولید کننده، سورتینگ داران و سردخانههای قرار میدهیم تا بتوانند بدون واسطه محصول خود را به دست مصرف کننده برسانند.
وی تصریح کرد: ۱۵۰ غرفه در شهر تهران و ۶ هزار غرفه در سطح کلان شهرهای کشور اقدام به عرضه میوه به قیمت تنظیم بازار میکنند.
معتمد اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم پرتقال ۱۱,۸۰۰ تومان و به صورت جعبهای ۱۱,۵۰۰ تومان به فروش میرسد و قیمت سیب زرد ۱۱,۲۰۰ تومان و هر کیلوگرم سیب قرمز ۹ هزار تومان و به صورت جعبهای ۸ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه میشود.
معاون سازمان تعاون روستایی گفت: این طرح فعلاً تا پایان فروردین ادامه دارد و برای اینکه بارفروشان بتوانند بار خود را به فروش برسانند درخواست شده که این طرح تا نیمه اردیبهشت ما نیز ادامه داشته باشد.
معتمد گفت: محدودیتی برای عرضه میوه در بازار نداریم و حتی در مازندران حداقل ۲۸۰ هزار تن میوه در سردخانهها و مقادیر نامعلومی نیز در انبارهای سنتی و انبارهای خانگی باقی مانده و نگرانی برای عدم فروش و خراب شدن آنها وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید