معاون فرهنگسازی، رسانه و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم معتقدند امر به معروف باید انجام شود اما واژه آن را امر به معروف نمیدانند و ذهنیت منفی به امر به معروف باعث این موضعگیری شده است.
محمدصالح مفتاح در نشست هماندیشی نقش رسانه در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، که چهارشنبه در شیراز برگزار شد، با بیان اینکه رسانهها به دلایل مختلف از جمله موضوعات اقتصادی، محافظه کار بار آمدهاند، ابراز داشت: رسانهها برای امر به معروف کردن مشکلات بسیاری دارند که عموما به اقتصاد رسانه و موضوعات قضایی مربوط است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس گفت: براساس نظرسنجی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ۸۴درصد مردم معتقدند امر به معروف و نهی از منکر باید انجام شود و ۷۳درصد مسوولان را در اولویت امر به معروف و نهی از منکر دانستهاند.
همچنین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در این نشست عنوان کرد: سیاستهای جدید امر به معروف و نهی از منکر استفاده از ظرفیت رسانه است و هر خبرنگار یک آمر است.
سلیمان مهدوی با اشاره به نظرسنجی این نهاد بیان داشت: براساس نظرسنجی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ۸۴درصد مردم معتقدند امر به معروف و نهی از منکر باید انجام شود و ۷۳درصد مسوولان را در اولویت امر به معروف و نهی از منکر دانستهاند.
وی افزود: در استان فارس مطالبه گری از مسوولان مودبانه و قاطع و نسبت به مردم تذکر لسانی مهربانانه صورت میگیرد.
امر به معروف و نهی از منکر کار همه مردم نیست ( بر خلاف نظر انها که ان را به همه مردم عمومیت دادند و گفتند مردم مکلفند اگردستگاههای اجرایی اقدام ننمایند ) و شرایط دارد اولین شرط این است
که خود امر به معروف باعث یک منکر نشود مثل
اینکه در مورد بدحجابی انقدر سخت گرفته شود که
مردم بگویند حکومت دینی نمی خواهیم یا جیغ زنان
در خیابان بلند شود ("فیلم ان موجود است و همیشه باعث ننگ خواهد بود ") دوم انکه خود امربه
معروف خلافکار نباشد مثلا اگر دولتی اختلاسگر باشد
این دولت حق اجرای حکم دزد را ندارد و غیره .....