ارسال به دیگران پرینت

تعداد شتاب‌دهنده‌های کشور به ۵۵ واحد رسید

رئیس مرکز شتاب‌دهی و نوآوری معاونت علمی اعلام کرد تعداد شتاب‌دهنده‌های دارای تأییدیه به ۵۵ واحد رسیده است و رشد صعودی آن‌ها ادامه دارد.

تعداد شتاب‌دهنده‌های کشور به ۵۵ واحد رسید

مراکز شتاب‌دهی نقش مهمی در رشد و شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوپا یا همان استارتاپ‌ها ایفا می‌کند. شتاب‌دهنده تیم یا شرکتی است که از نظر مالی‌ و فکری و تجربه از استارتاپ‌ یا استارتاپ‌ها حمایت می‌کند و نکات مهم آموزشی لازم را در کمترین زمان به استارتاپ‌ها ارائه می‌کند. شتاب‌دهنده‌ها فقط حامی مالی نیستند و با سرمایه‌گذاران تفاوت‌ دارند.

مهدی عظیمیان، رئیس مرکز شتاب‌دهی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، نقش شتاب‌دهنده‌ها را پیش‌نیازی برای افزایش و رشد و پویایی استارتاپ‌های کشور می‌داند. به‌گفته‌ی او، شتاب‌دهنده‌های کشور در ۱۲ ماه اخیر رشد کمّی و کیفی خوبی تجربه کردند و معاونت علمی تلاش می‌کند موانع موجود در رشد شتاب‌دهنده‌ها را از بین ببرد.

به‌گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، تعداد شتاب‌دهنده‌های دارای تأییدیه در سال ۱۳۹۸ به ۵۵ واحد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود این روند صعودی در سال جاری نیز ادامه داشته باشد. رئیس مرکز شتاب‌دهی و نوآوری گفت:

امیدوار هستیم تعداد شتاب‌دهنده‌ها در سال جاری با رشد بیشتری همراه باشد. از جنبه‌ی کیفی، مرکز شتاب‌دهی نوآوری برنامه‌ی منسجمی برای ارزیابی مستمر شتاب‌دهنده‌های فعال در دست اجرا دارد که به‌صورت دوره‌ای و در پایان هر فصل ارزیابی می‌شود تا تطبیق اقدامات و عملکرد شتاب‌دهنده‌ها با برنامه‌های مصوب بررسی شود.

 

عظیمیان درادامه از بسته‌ی حمایتی تدوین‌شده برای حمایت از فعالیت مرکز شتاب‌دهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری خبر داد. به‌گفته‌ی او، این حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به‌صورت تسهیلات یا حمایت‌های بلاعوض است. او همچنین گفت بسته‌ی حمایت مالی در دو بخش تعریف شده است: بخش اول، تسهیلات مالی است که در قالب تأمین هزینه‌ی رهن فضای کاری به آن‌ها پرداخت می‌شود و به‌صورت قرض‌الحسنه است؛ بخش دوم، شامل مبالغ بلاعوض به‌ازای استارتاپ‌های موفق خروجی است؛ به این صورت که به‌ازای هر استارتاپ موفقی که از شتاب‌دهنده خارج می‌شود، مبلغی بلاعوض به شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز شتاب‌دهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری داده می‌شود. این مبلغ برای حداکثر ۲۰ استارتاپ موفق خروجی به آن‌ها پرداخت می‌شود.

 

منبع : زومیت
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه