به نقل از وبسایت وزارت آموزش و پرورش، سعید اوحدی همچنین از طراحی و ایجاد یک شبکه اجتماعی مستقل و مخصوص دانش آموزان و معلمان برای آموزش مجازی خبر داد.
وی افزود: نظر به نگرانی های که درباره سلامت و مطالب و برنامه ها برخی از شبکه های اجتماعی وجود داشت، وزارت آموزش و پرورش برآن شده است
تا با هماهنگی ارتباط نسبت به ایجاد یک اپیلکشن مستقل، پاک و سالم برای ورود و دسترسی دانش آموزان اقدام کند که مالکیت این اپیلکشن در اختیار آموزش و پرورش است و بزودی جزییات آن اعلام می شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش وپرورش به شیوع بیماری کرونا درکشور اشاره کرد و ادامه داد:
شرایط و عملکرد بسیار بهتری نسبت به بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و... داشته ایم و پس از دوره مدیریت بحران که هم اینک درآن بسر می بریم وارد دوره کنترل بحران و بعد هم مهار این ویروس خواهیم شد و البته این منوط به رفتار مردم است که تا آن زمان مقرر شده و دستورات ایمنی را به دقت و کامل رعایت کنند.
اوحدی خاطرنشان کرد: هنوز شرایط برای بازگشایی مدارس مهیا نشده استو طبق پژوهشهای صورت گرفته، درصد شیوع این بیماری از طریق مدارس بیش از ۱۱ درصد است و از این رو باید با احتیاط بسیار عمل کرد.
وی تاکید کرد: باتوجه به فعال شدن سامانه شاد و همچنین آموزش از طریق شبکه های تلویزینی در واقع می توان ادعا کرد که مدارس تعطیل اما آموزش تعطیل نشده است.
مدارس به دلیل شیوع کرونا در کشور از پنجم اسفند ماه ۹۸ تعطیل شدند و آموزش های دروس با وجود تعطیلی مدارس از طریق فضای مجازی در حال انجام است.
با سلام و عرض ادب من یک مادرم وبچه محصل دارم و خوب میدونم که بچم چه مشکلی داره ازتون یه خواهش دارم اگه پیگیری نکنید به خداوندی خدا از دستتون راضی نیستم با احساسات یک مادر بازی نکنید خواهشاً این آموزش مجازی را کنسل کنید چون واقعا به درد نمیخوره نه فقط بچه من حتی خانواده های دیگه هم میگند که بچه های ما از این آموزش مجازی هیچی نمیفهمند وبه درد نمی خوره . واز خانواده ها که پرسیدم گفتند ما حاضریم که بچه هامون ساله دیگه هم تو همین پایه ای که هستند بمونند بهتره تا آموزش مجازی که چیچی یاد نگیرند ومن هم همین رو میگم .