علی محمد نمازی در گفتوگوبا اشاره به فقدان کارکرد حزبی در انتخابات مجلس در ایران اظهار کرد: همین عامل موجب شده است که در انتخابات های مجلس در ایران به جای برنامه، شعار ارائه شود، بویژه در حوزه های انتخابیه کوچک، داوطلبان انتخابات بیشتر کمبودها را مطرح می کنند تا برنامه های خود را.
وی ادامه داد: برخی مسائل وجود دارد که در ادوار مجلس به دلیل اختلاف دولت و مجلس یا اختلاف اکثریت یا اقلیت در مجلس حل نشده است، ولی حالا که مجلس با اکثریت قاطع در جهت نظر حاکمیت تشکیل شده است باید به این مسائل ورود کند. مساله اول کاهش تصدی گری دولت و هدایت دولت به بخش سیاستگذاری، نظارت و هدایت است. مجلس یازدهم یکبار برای همیشه این مساله را تمام کند. مطالبه دیگر این است که مجلس برای سامان دادن به سیاست خارجی به دولت کمک کند تا براساس منافع ملی، تعامل خوبی با دنیا شکل گرفته و آثار تحریم ها بر اقتصاد کشور کاهش یابد و ما بتوانیم از ظرفیت های اقتصاد جهانی مثل سرمایه های خارجی بهره ببریم.
این فعال سیاسی ضرورت تغییر نگرش نسبت به موضوع نفت را یکی دیگر از وظایف مجلس یازدهم دانست و گفت: باید برخورد شعاری با نفت کنار گذاشته شده و از این منبع خدادادی برای انجام برنامه های زیرساختی کشور استفاده کنیم نه اینکه درآمدهای نفتی را صرف هزینه های جاری کشور کنیم.
نمازی همچنین با بیان اینکه مجالس در بعد نظارتی موفق نبوده اند، تصریح کرد: در این سال ها تحقیق و تفحص های زیادی انجام شده اما کدام از آنها به مراجع قضایی ارجاع و با متخلفان برخورد شده است؟ مجلس یازدهم می تواند همین تحقیق و تفحص هایی که تاکنون انجام شده را به سرانجام برساند. تحقیق و تفحص، سوال، تذکر واستیضاح نیز باید با محوریت نیازهای کشور و منافع ملی انجام شود.
وی در پایان گفت: مجلس یازدهم اگر بتواند نگاه ملی را جایگزین نگاه بخشی در تصویب قوانین، تهیه برنامه ها و نظارت کند، کار بزرگی انجام داده است.
دیدگاه تان را بنویسید