ارسال به دیگران پرینت

احتمال وقوع سیل در خوزستان وجود ندارد

معاون مطالعات منابع سازمان آب و برق خوزستان با تشریح آخرین وضعیت سدهای کرخه و دز گفت: احتمال وقوع سیل وجود ندارد اما احتمال آبگرفتگی محدود است.

احتمال وقوع سیل در خوزستان وجود ندارد

فراز رابعی معاون مطالعات منابع سازمان آب و برق خوزستان عصر امروز  در اهواز، در رابطه با آخرین وضعیت سدهای استان‌ اظهار کرد: سد دز دبی ساعتی 4 هزار و 100 و سد کرخه دبی  ساعتی 3هزارو 400 را تجربه کردند که تا این ساعت در وضعیت فروکش جریان آب هستیم.

وی افزود: در حال حاضر دبی سدها در حال  کاهش است اما هنوز به شرایط قبل از سیلاب نرسیدیم که این منحنی جریان تا حوزه را تخلیه کند طول می‌کشد و تا 10 روز آینده باید صبر کرد.

معاون مطالعات منابع سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه دبی‌ سدها دبی‌های قابل توجهی است، گفت: در حال حاضر چیزی حدود 600 میلیون متر مکعب آورد به سد دز و 580 میلیون متر مکعب آورد به سمت سد کرخه بود که در مجموع تا این لحظه یک میلیاردو 800 میلیون متر مکعب آورد سیل‌های اخیر بوده که تا روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

رابعی در رابطه با احتمال بارندگی در روزهای آینده،  عنوان کرد:  منتظر پیش بینی‌ سازمان هواشناسی هستیم تا بر اساس آن پیشگیری‌های لازم را انجام دهیم.

وی بیان کرد: ظرفیت مخازن سدها تا پایان اسفند ظرفیت مناسبی است که با تنظیم  خروجی سدها در تلاش هستیم ظرفیت را تا پایان اسفند نگه داریم.

رابعی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه در صورت بارش شدید رهاسازی آب از پشت سدها انجام می‌شود، گفت: رها سازی آب بر اساس دبی ایمن پایین دست انجام می‌شود، اکنون  خروجی حوزه کرخه تا 350 متر مکعب بر ثانیه  تنظیم کردیم اما باید تا  400 متر مکعب بر ثانیه خروجی ظرفیت سازی کنیم تا در شرایط بحرانی این آمادگی را داشته باشیم.

وی افزود: در حوزه دز نیز به تدریج خروجی از سد را تا 500 متر مکعب بر ثانیه  افزایش می‌دهیم اما احتمال خروجی 700 متر مکعب بر ثانیه هم وجود دارد که باید آمادگی آن را داشته باشیم.

رابعی در رابطه با احتمال وقوع سیل با این حجم از خروجی سدها گفت: احتمال وقوع سیل وجود ندارد اما احتمال آبگرفتگی محدود است.

 

منبع : فارس
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه