سردار علی فدوی، روز شنبه در گفت و گویی درخصوص قدرت جبهه مقاومت، گفت: انقلاب اسلامی ایران در محدوده جغرافیای ایران به پیروزی رسید اما اکنون جبهه مقاومت در یک جغرافیای بسیار وسیعی گسترده شده است و نه تنها شعار، بلکه هر اقدامی که لازم باشد را انجام میدهد.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه مسلما جبهه مقاومت روال فعلی خود را ادامه میدهد، بیان کرد: ۲ ویژگی جبهه مقاومت را هر روز شاهد خواهیم بود و آن ۲ ویژگی این است که جبهه مقاومت هر روز وسیعتر و قدرتمندتر میشود.
فدوی درخصوص قایقی که اخیرا آمریکاییها در خلیج عدن به بهانه کمک تسلیحاتی به یمن توقیف کردهاند، افزود: آمریکاییها هر از گاهی برای اینکه شکستهای خود در یمن را توجیه کنند، از این مسائل مطرح میکنند؛ امکان دارد یمنیها سلاحهایی را از خارج خریداری کنند و به کشورشان ببرند و این مسئله مربوط به یمنیها است اما تهمتهایی که آمریکاییها به سایر کشورها میزنند، مایه حقارت آنها است. آمریکاییها به دنبال مقصر برای شکستهای خود در یمن میگردند.
فدوی درخصوص نتایج حمله سپاه به عین الاسد و اینکه چرا آمریکا اطلاعات آسیبهای وارده را منتشر نمیکنند، اظهار داشت: دنیای غرب مدعی آزادی دسترسی به اطلاعات است اما در طول سالهای گذشته مانع دسترسی آزاد به اطلاعات بودهاند، دروغگویی یکی از مشخصههای جبهه باطل است، آنها اگر منافعشان اقتضا کند، دروغ هم میگویند و باکی ندارند.
وی افزود: دروغ آمریکاییها هویدا میشود و همه ابعاد حمله نظامی ایران به پایگاه آمریکایی عینالاسد توسط خود آمریکاییها در بازیهای حزبیشان روشن میشود. اطلاعات فراوانی در مورد حمله ایران به پایگاه عینالاسد داریم اما ترجیح میدهیم آمریکاییها خود، به میزان خسارات وارده ناشی از حمله ایران به عین الاسد اعتراف کنند.
رهنامه نظامی ایران مبتنی بر توان بازدارندگی است
امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش، صبح امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان اولین دوره مسابقات سراسری دانشجویان ارتش طی سخنانی گفت: رهبر انقلاب می فرمایند ما باید از همه جهات قوی بشویم و یکی از جهات هم بعد نظامی کشور است.
دریادار سیاری ادامه داد: امروز اگر قدرت نظامی ما در همه ابعاد به برکت انقلاب رشد جهشی داشته است برای تهدید هیچ کشوری نیست بلکه برای حفظ امنیت کشور است.
معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: امروز رهنامه نظامی کشور ایران دفاعی و مبتنی بر توان بازدارندگی است. بازدارندگی هم به این معنا است که ما آنقدر قوی بشویم که دشمن جرات نزدیک شدن به ما را نداشته باشد و بتوانیم در مذاکرات بین المللی محکم پشت میز بنشینیم. ما باید آنقدر قوی بشویم که هیچ دشمنی فکر نزدیک شدن به مرزهای ما را هم به خود ندهد.
وی با اشاره به پیش نیازهای تولید بازدارندگی عنوان کرد: اولین چیزی که ما در این حوزه نیاز داریم نیروی انسانی است زیرا نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمانی است که می تواند آن سازمان را به اوج برساند.
دیدگاه تان را بنویسید