ارسال به دیگران پرینت

پایان ممنوعیت حضور بهروز وثوقی در سینمای ایران؟

براساس ادعای برخی منابع خبری، در نامه‌ای از سازمان سینمایی به متولیان جشنواره فجر تاکید شده که نمایش فیلم سیمایی «آشغال‌های دوست داشتنی اصل» برای خبرنگاران و منتقدین در جشنواره فجر بلامانع است.


پایان ممنوعیت حضور بهروز وثوقی در سینمای ایران؟

در نامه‌ای از سازمان سینمایی به متولیان جشنواره فجر تاکید شده که نمایش فیلم سیمایی «آشغال‌های دوست داشتنی اصل» برای خبرنگاران و منتقدین در جشنواره فجر بلامانع است. این نامه مجوز پخش تک سانس این فیلم در سینمای رسانه‌ها و منتقدین برای استمزاج از ایشان باشد؛ درخواستی که کف مطالبه سازندگان این فیلم در مقطع کنونی محسوب می‌شود.

این نامه در حالی صادر شده که چندی پیش شهاب حسینی در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور که رونوشت آن به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، درخواست کرد با رفع ممنوعیت حضور بهروز وثوقی در سینمای ایران دستور نمایش نسخه اصلی «آشغال‌های دوست داشتنی» با حضور این بازیگر در جشنواره فجر را صادر کند.

در بخشی از این نامه آمده است: «در مورد عملکرد دولت شما در بهبود شرایط جامعه و مردم، قضاوت کلی را به عهده خود مردم می‌گذارم. اما به عنوان یک شهروند و یک حق رای که داشتم، بهبودی در شرایط مردم ندیدم. بخصوص از نظر معیشتی و رفاه که در سایه امنیت آن بتوانند تعاملی مهربانانه‌تر با یکدیگر داشته باشند. حال از شما درخواستی دارم و آن رفع ممنوعیت حضور دوباره بهروز وثوقی بر پرده سینمای ایران است. با حضور ایشان در فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی» محسن امیریوسفی که در همین دوره جشنواره فجر در دسترس است، امید دارم با موافقت شخص جنابعالی این فیلم که در راستای گفتگو و تعامل ملی است در جشنواره فجر برای اهالی رسانه و مطبوعات اکران شود.»؛ نامه‌ای که با سکوت این طرفین مواجه شده است.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ساتراپ ارسالی در

      به نظر من بهروز وثوقی نباید به ایران بازگردد چون آبروی او را میبرند و مثل حبیب دق میکند. در همان خارج ار کشور هنوز محبوب سه نسل ایرانی است.

    • ناشناس ارسالی در

      آقای وثوقی اون زمانی که جیک جیک مستون بود نباید میرفتی از ایران، حالا سر پیری دلت تنگ شده میگی میخوام برگردم؟ نه داداش خودتی

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه