به گزارش شفقنا، خبرگزاری الفرات عراق با اشاره به این موضوع نوشت: این فرد که نامش «شفاء النعمه» میگوید که امام و خطیب مسجد جامع مازن و مدیر مرکز امام الیقین بوده و در مسجد جامع المفتی واقع در محله ۱۷ تموز که آن زمان مرکز صدور فتوای تروریستهای داعش به شمار میرفت، خطبه میخوانده است.
این تروریست در جریان اعترافاتش در حضور قاضی دادگاه تررویسم نینوا میگوید که سال ۱۹۸۴ از دانشگاه اسلامی مدینه منوره فارغ التحصیل شده و به اندیشه سلفی ایمان دارد. در مدرسه الراشدین واقع در عجمان امارات نیز فعالیت سه ماهه داشته و پس از آن به عراق بازگشته است.
ترویج اندیشه سلفی
نعمه ادامه میدهد: به رژیم سیاسی عراق اعتقادی نداشتم و نیروهای امنیتی عراق را کافر میخواندم و معتقد به وجوب مبارزه با آنها بودم، زیرا به نیروهای آمریکایی کمک میکردند. در واقع از طریق تشکیل گروههای مسلحانهای نظیر «جیش المجاهدین»، «جیش محمد» و «الجیش الاسلامی» به جنگ نیروهای عراقی رفتم.
وی ادامه میدهد:، چون فقه و عقیده خوانده بودم، فتاوای زیادی درباره مباح شمردن خون سرویسهای امنیتی عراق و قتل آنها صادر کردم که در پی آن عملیاتهای ترور و انفجارهای زیادی در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ صورت گرفت. بسیاری دیگر از ائمه مساجد نیز به من کمک میکردند و این روند تا سال ۲۰۱۴ ادامه داشت.
سفرها و حمایتهای مالی
این مفتی تروریستها یادور میشود: در همان سال بار دیگر برای ادای مناسک حج به عربستان رفتم و بازهم با نجماوی دیدار کردم. او مرا به فردی به نام «شیخ عبدالله الغنیمان» که سعودی بود، معرفی کرد. درباره من اطلاعاتی داشت و او نیز چهار هزار دلار به من کمک کرد.
وی ادامه میدهد: با آن پول مدرسه عبدالله النعمه را تاسیس کردم و برای عناصر (تروریست) داعش اندیشه سلفی را تدریس میکردم. یکی از آنها دستیار ابوبکر بغدادی بود و عده دیگری نیز در درس من حضور داشتند که همگی در گروه داعش سمت گرفتند و اقداماتها و عملیاتهای (تروریستی) بزرگی انجام دادند.
سربازانی که از جانب خدا آمده بودند!
النعمه تاکید میکند: پس ازبیعت، به عنوان مسئول دیوان آموزش عناصر داعش در ولایت نینوا منصوب شدم و هیچ گونه ضمانتی برای حمایت از داعش دریافت نکردم. در مرکز امام الیقین واقع در محل دانشگاه موصل، آموزش هم میدادم و دانشجویان این مرکز پس از یک دوره تکمیلی مشروعیت پیدا میکردند و در دیوانهای داعش توزیع میشدندو هر دوره حدود پنجاه نفر بودند.
وی ادامه میدهد: علاوه بر این به عنوان رئیس دادگاه شرعی وابسته به دیوان قضایی و دادخواهی داعش در موصل نیز منصوب شدم و برای اینکه شناخته نشویم مجبور بودیم از در پشتی وارد ان شویم. پیشنهاد کردم که براساس پیشنهاد من آن دادگاه به چند شعبه تقسیم شد و قضاتی در آنها برای صدور حکم منصوب شدند. خود من مسئولیت تدریس آنها را برعهده گرفتم و به دادخواستها و پروندههای مردم عامه گوش میدادم و حکم صادر میکردم. شلاق، پرداخت غرامت و سنگسار از جمله احکامی بود که برای شهروندان موصل صادر کردم.
او که به ابوعبدالباری هم ملقب هست، در ادامه میآورد: در سال ۲۰۱۵ به دفتر آموزش داعش برگردانده شدم و با مسئول دیوان آموزش که تابعیت مصری داشت و نامش «ذوالقرنین» بود، ارتباط نزدیکی داشتم. او فیزیک و ریاضی درس میداد. از او خواستم که روشهای تدریس را تغییر دهد، اما جایش با یک اردنی که پدرش قبلا عضو مجلس نمایندگان اردن بود، عوض شد. پس از آن به دلایل اختلافات عقیدتی و فقهی برکنار شدم، اما فقط مأمور تدریس در دورههای شرعی شدم تا اینکه در نهایت به دیوان آموزش و دیوان مساجد ملحق شدم.
فتاوای عجیب مفتی داعش
مفتی داعش افزود: پس از آن فتواهای زیادی نظیر وجوب پرداخت زکات از سوی مغازه ها، اخراج مسیحیها از موصل، قتل شیعیان و به اسارت گرفتن زنان ایزدی صادر کردم و اسارت زنان ایزدی توسط عناصر داعش و فروش آنها، قتل مردان ایزدی و مصادره اماکن آوارگان، وجوب انفجار مساجد موصل را نیز صادر کردم. فتوای انفجار قبور پیامبران و صالحان از جمله مسجد جامع یونس پیامبر (ع) را درسال ۲۰۱۴ صادر کردم.
مفتی تروریستها درباره فرزندانش هم میگوید: عبدالباری و عبدالهادی به داعش پیوستند و کار تصویر برداری از دروس و خطبههای تحریک آمیز را برعهده داشتند و با درخواست من با داعش بیعت کردند و در دیوان مساجد مشغول کار شدند. در نهایت عبدالهادی به اعدام محکوم شد و برای عبدالباری هم از یکی از دادگاههای سلیمانیه حکم ۵ سال حبس صادر شد.
دیدگاه تان را بنویسید