سردار علیرضا لطفی دراینباره گفت: در تاریخ هجدهم دی ماه امسال یک زن ۲۵ ساله چینی به کلانتری ۱۳۷ کوی نصر مراجعه و اعلام کرد برای انتقال ۲.۵ میلیارد تومان وجه به حساب پدرش در کشور چین به یک صرافی در محله گیشا رفته و دو مرد حدودا ۴۰ ساله کارش را انجام دادهاند، اما بعد از گذشت چند روز متوجه شده که هیچ وجهی به حساب پدرش منتقل نشده است، که در همین راستا به صرافی مراجعه کرده و در آنجا پاسخ درستی به او ندادهاند.
وی با بیان اینکه مأموران کلانتری کوی نصر در این زمینه پروندهای تشکیل دادند، گفت: با دستور مقام قضایی پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و شاکی پس از حضور در اداره چهاردهم به ماموران گفت که به عنوان بازرگان در ایران فعالیت دارد و برای انتقال ۲.۵ میلیارد تومان وجه نقد به حساب پدرش در کشور چین با فردی ۳۹ ساله بهنام «سامان» که ادعا داشت صراف است، در فضای مجازی آشنا شده است. این فرد مدتی بعد به دفتر صرافی اعلام شده از سوی سامان در محدوده گیشا رفته و آنجا دو نفر به نامهای حامد ۳۸ ساله و سهراب ۴۵ ساله که خود را کارمند سامان معرفی کرده بودند، وجوه را انتقال داده و ادعا کردهاند که تا دو روز دیگر به حساب مورد نظر واریز خواهد شد.
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اینکه کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات شاکی راهی محل دفتر صرافی شدند، گفت:در انجام تحقیقات پلیسی مشخص شد دفتر فوق فاقد مجوز از بانک مرکزی است، که با انعکاس اطلاعات بهدست آمده به بازپرس پرونده دستور دستگیری کلاهبرداران صادر شد و حامد و سهراب در ۲۹ دی ماه در صرافی دستگیر و به اداره چهاردهم منتقل شدند. این افراد تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن اعتراف کردند که نقشه کلاهبرداری از سوی حامد طراحی شده و این فرد دفتر صرافی را در محدوده گیشا اجاره کرده بود. او سوژهها را در فضای مجازی شناسایی میکرد و دو نفر دیگر نیز نقش کارمندانشان را بازی میکردند و وجوه مالباختگان را به بهانه واریز به حسابهای خارجی کلاهبرداری میکردند.
لطفی ادامه داد:با توجه به دستگیری دو تن از اعضای این باند کلاهبرداری و مسدود شدن حساب های آنان، متهمان با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس پرونده برای انجام تحقیقات تکمیلی و دستگیری سرکرده باند در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارند.
دیدگاه تان را بنویسید