ارسال به دیگران پرینت

مهار آنفولانزای فوق‌حاد پرندگان در خراسان‌جنوبی

در این خصوص ۸۰۶ هزار قطعه در ۱۰ واحد تخم‌گذار، ۲۷۰ هزار قطعه در ۹ واحد گوشتی، ۱۰۵ هزار قطعه در یک واحد مرغ مادر، دو هزار و ۹۰ قطعه در یک واحد بوقلمون و ۲۵ قطعه در یک واحد شترمرغ معدوم شد.

مهار آنفولانزای فوق‌حاد پرندگان در خراسان‌جنوبی

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان‌جنوبی گفت: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان دامپزشکی استان پس از ۲۱ روز می‌توانیم عملیات مهار و مخروبه سازی این ویروس را اعلام کنیم.

 دکتر محمد اصغرزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت آنفولانزای فوق‌حاد پرندگان در خراسان‌جنوبی اظهار داشت: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان دامپزشکی استان پس از ۲۱ روز می‌توانیم عملیات مهار و مخروبه سازی این ویروس را اعلام کنیم.

وی افزود: مهار ویروس به این معنی نیست که ویروس در استان وجود ندارد، بلکه ممکن است به دلیل وجود پرندگان مهاجر، ویروس بین پرندگان در استان سرگردان باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ۲۳ کانون آنفلوانزا در استان طی دو ماه گذشته شناسایی شد، اضافه کرد: در این خصوص ۸۰۶ هزار قطعه در ۱۰ واحد تخم‌گذار، ۲۷۰ هزار قطعه در ۹ واحد گوشتی، ۱۰۵ هزار قطعه در یک واحد مرغ مادر، دو هزار و ۹۰ قطعه در یک واحد بوقلمون و ۲۵ قطعه در یک واحد شترمرغ معدوم شد.

اصغرزاده با اشاره به اینکه برای برگشت واحد‌های آلوده به تولید باید پس از معدوم‌سازی و ضدعفونی سالن‌ها، ۴۲ روز گذشته باشد، تصریح کرد: با اتمام قرنطینه واحد‌ها می‌توانند به چرخه تولید برگردند.

وی مصرف تخم‌مرغ مردم استان را ۲۰ تا ۲۵ تن و مرغ گوشتی را ۳۰ تا ۵۰ تن اعلام کرد و گفت: ضدعفونی کردن سالن‌ها، بیمه کردن واحدها و پرهیز از حمل‌ونقل غیرمجاز از موارد اجباری در تولید مرغ و تخم‌مرغ است.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه