ارسال به دیگران پرینت

ستاد تنظیم بازار گوشت را گران کرد

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت:با وجود مازاد دام در کشور، پشتیبانی امور دام طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار،گوشت برزیلی را گرانتر از گوشت داخلی می‌خرد. او ادامه داد: ما حاضریم گوشت گرم درجه یک تولید داخل را با همان مشخصات گوشت برزیلی به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل بدهیم اما ستاد تنظیم بازار چنین اجازه ای نمی دهد.


ستاد تنظیم بازار گوشت را گران کرد

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت:با وجود مازاد دام در کشور، پشتیبانی امور دام طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار،گوشت برزیلی را گرانتر از گوشت داخلی می‌خرد.

مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران در گفت و گو با خبر ۱۸:۳۰ شبکه پنج سیما با بیان اینکه دام زیادی روی دست گاوداران مانده است بیان کرد: هم اکنون ۳۳ هزار راس گاو آماده کشتار در واحد های دامی موجود است اما نه اجازه می دهند که آن را صادر کنیم و نه شرکت پشتیبانی امور دام به قیمت گوشت گرم وارداتی آن را از ما می خرد .

او ادامه داد: ما حاضریم گوشت گرم درجه یک تولید داخل را با همان مشخصات گوشت برزیلی به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل بدهیم اما ستاد تنظیم بازار چنین اجازه ای نمی دهد.

مقدسی افزود: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار هر کیلو گوشت گاو از منابع داخل باید به نرخ ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری شود اما از منابع خارجی هر کیلو گوشت منجمد را ۱۲۰ هزار تومان خریداری می کنند. دلیل این تبعیض چیست؟

او تصریح کرد : شرکت پشتیبانی امور دام طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، به منظور ذخیره سازی، گوشت یخی برزیلی را کیلویی ۳۸ هزار تومان گران تر از گوشت تازه دامداران می خرد.

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: طی جلسه ای که با ستاد تنظیم بازار داشتیم، اعلام کردیم که حاضریم گوشت گرم را کیلویی ۱۰۵ هزار تومان به پشتیبانی امور دام تحویل بدهیم.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      واقعیت بسیار تلخ ودردآور این است که در بروزبسیاری از گرانی های لجام گسیخته خود دولت ونهادهاس دولتی در آن نقش اساسی دارند وحالب آنکه جهت منحرف کردن افکار عمومی آدرس غلط هم میدهند.البته دولتهایمان بدلیل محدودیت در درآمدهای خارجی از راه تورم زائی کسب درآمد می کنند واین از عجایب کشور ماست!؟

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه