ارسال به دیگران پرینت

بیماری | بیماری مزمن

این بیماری ها اصلا شوخی بردار نیستند! | تهدید جدی برای سلامتی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بار بیماری‌ها را از تهدیدات آینده نظام سلامت کشور دانست.

این بیماری ها اصلا شوخی بردار نیستند! | تهدید جدی برای سلامتی

 بیماری مزمن

دکتر یونس پناهی در همایش گرامیداشت پدافند غیرعامل در سالن همایش‌های هتل قلب تهران، گفت: مطابق بررسی‌ها، بار بیماری ها در دنیا شامل بیماری های قلبی، سرطان ها، بیماری های خاص و صعب العلاج، تنفسی، نورولوژی، تصادفات، مغر و اعصاب و در ایران بیماری های قلبی، سرطان ها، تصادفات، مغز و اعصاب و تنفسی هستند.

وی با بیان این که اگر بتوانیم هزینه ها و بار بیماری های فوق را مدیریت کنیم مابقی بیماری ها نیز قابل کنترل خواهند بود، افزود: تغییرات اقلیمی و کمبود آب، دارو، غذا و ایمنی غذایی، جمعیت و تهدیدات محیطی مثل تصادفات مهم ترین مخاطرات فعلی و آینده کشور هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: دارو بعد از تجارت تسلیحاتی بزرگترین تجارت در دنیاست. در چرخه تولید، توزیع و مصرف دارو بخش توزیع دارو به دلیل منشاء شیمیایی و بیولوژیکی دارو می تواند تهدید باشد.

دکتر پناهی بیان کرد: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با توجه به مساله مهم تامین، نگهداری و توزیع مواد غذایی آمادگی دارد از تحقیقات دانشمندان این حوزه حمایت کند.

وی تصریح کرد: مساله مهم دیگر جوان سازی جمعیت کشور است. هم اکنون نرخ رشد باروری در برخی استان های کشور به ۰.۹ و عدد یک رسیده است که بسیار هشدار دهنده است.

ذات پدافند غیرعامل پیشگیری است

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ذات پدافند غیرعامل بازدارندگی و پیشگیری است. کرونا به ما ثابت کرد باید در برابر تهدیدات آمادگی لازم را داشته باشیم. اکنون بالای ۸۰۰ مرکز تحقیقات دولتی و ۴۰ مرکز تحقیقاتی خصوصی در کشور فعال هستند و از این ظرفیت باید برای رفع تهدیدات بهره ببریم.

وی در پایان یادآور شد: تغییر رویکرد مواجهه با کرونا از نگاه درمانی به نگاه پیشگیرانه در این دولت موجب کاهش مرگ و میرها از بالای ۷۰۰ نفر در روز به زیر ۱۰ نفر و حتی در روزهایی صفر شد.

 

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه