ارسال به دیگران پرینت

تکالیف جدید بانک مرکزی

تصویب نامه شورای قیمت گذاری برای کالاهای اساسی | بانک مرکزی ورود می کند | قیمت ها افزایش می یابد؟

تکالیف جدید بانک مرکزی در تنظیم بازار و خرید تضمینی کالاهای اساسی ابلاغ شد.

تصویب نامه شورای قیمت گذاری برای کالاهای اساسی | بانک مرکزی ورود می کند | قیمت ها افزایش می یابد؟

شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، تکالیف جدید بانک مرکزی نسبت به ارائه تسهیلات بانکی بابت اجرای سیاستهای تنظیم بازار و قیمت تضمینی محصولات اساسی کشاورزی را تصویب کرد.

تصویب نامه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی درخصوص تکلیف بانک مرکزی نسبت به ارائه تسهیلات بانکی به شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور بابت اجرای سیاست‌های تنظیم بازار و قیمت تضمینی محصولات اساسی کشاورزی طی نامه شماره ۰۲۰/۷۳۸۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ توسط وزیر جهاد کشاورزی و رییس شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ابلاغ شده است.

 

بیشتربخوانید:

قیمت برنج در ۳ خرداد | اعلام ارزان‌ترین برنج

 

در این مصوبه که به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده، آمده است: به استناد مفاد قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه یک هزار و سیصد و نود و نه به شماره ۱۸۰۶۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۶/۹/۱۲ مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲ تصویب کرد:

۱) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق بانک‌های عامل معادل مبلغ چهل هزار میلیارد (۴۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال تسهیلات بانکی در چارچوب قانون بابت اجرای سیاست‌های تنظیم بازار و قیمت تضمینی محصولات اساسی کشاورزی در اختیار شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور قرار دهد.

شرکت یادشده مجاز است با تائید سازمان برنامه و بودجه کشور مابه التفاوت قیمت تضمینی با قیمت معامله شده در بورس کالا را از محل اعتبار این تصویب نامه پرداخت نماید.

۲) سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است اصل و سود تسهیلات را از محل اعتبارات مصوب مربوط تعهد و تضمین نماید. این تضمین نافی وظایف بانک‌ها برای وصول مطالبات ناشی از اعطای تسهیلات نیست.

۳) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور موظف است تسهیلات دریافتی را در سررسید مقرر از محل فروش محصولات خریداری شده و ضرر و زیان دریافتی باز پرداخت نماید.

۴) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است ضمن هماهنگی با بانک‌های عامل به نحوی اقدام نماید که در پرداخت تسهیلات به شرکت مذکور تسریع به عمل آید.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه