ارسال به دیگران پرینت

بازار مسکن تهران

اتفاق‌‌ نادردر بازار مسکن | جهش قیمت مسکن +جدول

تقاضای سکونت در واحدهای نقلی واقع در مناطق لوکس نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده است.

 اتفاق‌‌ نادردر بازار مسکن | جهش قیمت مسکن +جدول

تقاضای سکونت در واحدهای نقلی واقع در مناطق لوکس نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده است.

بررسی فایل‌‌های موجود در بازار فروش آپارتمان‌‌های مسکونی نقلی نشان می‌دهد در برخی مناطق لوکس تک‌‌واحدهایی برای فروش عرضه شده که از جنس متراژی عمده ساختمان‌های آن منطقه محسوب نمی‌شود.

مختصات کلی بازار مسکن تهران در سال‌های اخیر دستخوش تغییرات بنیادی شده است، طوری که برخی اتفاق‌‌های نادر بعضا در بازار رخ می‌دهد که به گفته واسطه‌ها نتیجه جهش مسکن است. یکی از این رخدادهای نادر، درخواست فروش واحدهای سرایداری در برخی مناطق لوکس تهران نظیر سعادت‌آباد، ولنجک، نیاوران و... است. متراژ ساخت‌و‌ساز در محله‌های لوکس شمال تهران متناسب با تقاضای سکونتی در این محله‌ها تنظیم شده و اغلب واحدها با مساحتی بیش از ۱۰۰ مترمربع طراحی و احداث می‌شود. این در حالی است که در میان فایل‌‌های املاک نقلی با مساحت تا ۵۰ مترمربع نیز بعضا واحدهایی در محله‌های لوکس تهران به چشم می‌‌خورد.

به عنوان مثال واحد 30 مترمربعی در طبقه همکف ساختمان هشت‌طبقه‌‌ای واقع در سعادت‌آباد برای فروش عرضه شده است که حتی بدون مطالعه مشخصات فایل نیز می‌توان حدس زد این یک مورد استثنایی در بازار املاک این محله به شمار می‌‌آید، چراکه قواره‌های زمین در سعادت‌آباد اغلب 300 مترمربع به بالا بوده و تعداد زمین‌‌های کوچک‌تر از این که ساخت‌و‌ساز در آنها انجام گرفته اندک است. از سوی دیگر تقاضای سکونت در سعادت‌آباد معمولا از ناحیه دهک‌‌های برخوردار و پردرآمد صورت می‌گیرد و متراژ زیر 50 مترمربع نمی‌تواند گزینه مطلوب یا حتی نزدیک به مطلوبی برای این گروه از متقاضیان خرید مسکن باشد.

 
 عمده این موارد واحدهای سرایداری هستند که در ساختمان پیش‌‌بینی شده اما به دلایل مختلف از جمله اینکه به علت جهش قیمت مسکن، فروش آنها از ناحیه مالکان به صرفه تلقی می‌شود، برای فروش عرضه شده‌‌اند. البته معمولا این واحدهای فروشی از آن دسته خانه‌های سرایداری که جزو مشاعات محسوب می‌شوند، نیستند و در صورت‌‌مجلس تفکیکی، این واحدها به صورت اختصاصی درج شده است. این واحدهای نقلی در طبقه همکف، در برخی ساختمان‌هایی که به لحاظ موقعیت و متراژ نیازی به استقرار دائمی سرایدار ندارند و ملکیت اغلب واحدها متعلق به یک فرد (عموما سازنده) است، وجود دارد. این افراد بعضا واحدهای سرایداری طراحی کرده‌‌اند تا در آینده در صورت نیاز امکان استقرار دائمی نگهبان یا سرایدار در ساختمان آنها فراهم باشد، اما اکنون که تقاضای سکونت در واحدهای نقلی واقع در مناطق لوکس نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده، تصمیم به فروش واحدهایی از این جنس گرفته‌‌اند.

Ne07CkEIagCp

 
 
منبع : اقتصاد نیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ایرانی ارسالی در

      جوک نگین مسکن رفت به ۵ سال پیش این شایعات بدرد دلالا میخوره خیالتان راحت ۵ نفر مصرف کننده واقعی باهم پول یه واحد برا خریدو ندارندخود دلالا لاهم داد وستد بکنید خدا به طرفین پول عطا کند

    • صبا ارسالی در

      خاک تو سرتون با این مدیریتتون که کاری کردید ساختن خانه برای ما رویا بشه البته اگه مثل شماها از بیت المال میکشیدیم و کسی هم کاریمون نداشت مشکلی نبود و لاکچری زندگی میکردیم خلاصه اینکه کشور به کامتونه ای .....

    • ناشناس ارسالی در

      نباید با افزایش قیمت های مسکن خوشحال شد
      این بدبختی مملکت ما را میرسونه که نمیتونیم روی قیمت مسکن حتی مدیریت کنیم
      از سال ۹۶ تا حالا مشکل افزایش،قیمت نه تنها روس مسکن بلکه بروی تمام امورات زندکی داشته ایم

    • کیومرث ارسالی در

      خدا به داد جوان های این مملکت برسه که نمیتونن دیگه خونه دار بشن ، بابا یکم به فکرمردم باشید والا همه ی کشورهای دنیا پیشرفت کردند غیراز ایران شما ۱۵۰ سال ایران رو عقب مونده کردید با این مدیریتتون

    • بنده خالص خدا ارسالی در

      این نشان بی لیاقتی مسئولین است. که جلو دلالان رانمی گیرند

    • آرزو ارسالی در

      همه چیز مثل زنجیر بهم ربط داره.مملکت بدون پول نیست .رفاه مردم آخرین سطح توجه هست.قیمت خانه برمیگرده به مصالح ولوازم ساختمانی.امروزلوله یک قیمته فردا یک قیمت دیگه.مسئولین راحت ترین راه را انتخاب میکنند برای قیمت خرید واجاره خانه .ازجیب مردم .اما به علل بوجد آمده توجه نمیکنند.برای ساخت خانه چه چیزهایی لازمه؟ برای تعمیرات خانه.برای وسایل زندگی و....بجای درمان ازمسکن استفاده میکنند.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه