ارسال به دیگران پرینت

اتاق اصناف اعلام کرد؛

۳۰ دی آخرین مهلت ثبت کارتخوان‌ها توسط کارفرمایان

اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کارفرمایان صنفی تا پایان دی ماه فرصت دارند نسبت به درخواست غیرفعال سازی، حذف یا ثبت جدید اقدام کنند.

۳۰ دی آخرین مهلت ثبت کارتخوان‌ها توسط کارفرمایان

اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بنابر ابلاغیه وزارت امور اقتصادی و دارایی، کارفرمایان صنفی تا پایان دی ماه فرصت دارند تا با مراجعه به درگاه اینترنتی my.tax.gov.ir و مشاهده تمام پذیرنده‌های خود، درخواست غیرفعال سازی، حذف یا ثبت جدید اقدام کنند.

لازم به ذکر است با عنایت به ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی موظف به ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی و تناظر بین آن‌ها با مجوز فعالیت و شماره اقتصادی است. لیکن هنوز تعدادی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی توسط مودیان مالیاتی تعیین تکلیف نشده و حسب قانون بانک مرکزی می‌بایست نسبت به غیرفعال سازی آن‌ها اقدام کند؛ لذا کارفرمایان صنفی تا پایان دی ماه فرصت دارند تا با مراجعه به درگاه اینترنتی my.tax.gov.ir و از طریق شماره ملی خود لیست تمامی پذیرنده‌های خود را مشاهده کنند. سپس امکان اتصال هر پذیرنده به پرونده مالیاتی متناظر، درخواست غیر فعال سازی پذیرنده، حذف ثبت نام اضافی ایجاد شده توسط بانک مرکزی و یا ایجاد فعالیت جدید متناسب با پذیرنده اقدام کنند.

 

 

یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی درباره دستگاه‌های کارتخوان

مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران گفت: یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی این است که باید سریع‌تر برای جمع آوری دستگاه‌های کارتخوان بی هویت اقدام کند.

 یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی درباره دستگاه‌های کارتخوان
 

مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران گفت: یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی این است که باید سریع‌تر برای جمع آوری دستگاه‌های کارتخوان بی هویت اقدام کند.

جعفریان گفت: کسانی باید کارتخوان بگیرند که علاوه بر پرونده مالیاتی حتما باید مجوز قانونی فعالیت و پروانه کسب داشته باشند.

 

به گفته مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران ۸ هزار و ۳۰۰ اتحادیه در کشور داریم که آماده اند در راستای قانون به فعالان اقتصادی پروانه دهند. اعلام شد حدود ۳ میلیون کارتخوان به علت اینکه فعال اقتصادی آن‌ها مشخص نبود از رده خارج شدند.

 

 

 

چندی پیش علیزاده، معاون سابق فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی خبر از  اینکه حدود ۵۰ درصد از ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه ابزارپرداخت، پرونده مالیاتی دارند،   خبر داد که از این تعداد حدود ۳ میلیون دارنده یا پذیرنده ابزار پرداخت‌ها یعنی حدود ۶ میلیون ابزار پرداخت، پرونده مالیاتی ندارند.

 

 

رصدها نشان می‌دهد که حدود ۵۰ درصد دستگاه‌های ابزارپرداخت، پرونده مالیاتی ندارند. شناسایی صاحبان ابزارهای پرداخت به منظور شفافیت معاملات و سازوکارهای مالیاتی از جمله اهدافی است که وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته_۱۹ دی ۱۴۰۰_ آن را از مهم ترین اهداف وزارت اقتصاد بیان کرده و در توییتی نیز از افزایش ۴ برابری شناسایی فرارهای مالیاتی خبر داد بود.

 

بانک مرکزی نیز از ابتدای دی ماه سال گذشته، بدون داشتن پرونده و کد مالیاتی به هیچ کسب و کار و فعال اقتصادی، درگاه و ابزار پرداخت ارائه نمی کند و به همین منظور نیز چندین میلیون دستگاه کارتخوان را غیرفعال و یا هشدار قطع داده است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه