ارسال به دیگران پرینت

مشروب خوردن و عشق های دوران جوانی

اظهارات اخیر صادق زیباکلام | مشروب خوردن و عشق های دوران جوانی آقای دکتر

معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات در واکنش به اظهارات اخیر صادق زیباکلام بیان کرد که این شیوه ها، جز آشفتگی بیشتر و به هم ریختگی هنجاری ‌واخلاقی، راه به جایی نمی‌برد.

 اظهارات اخیر صادق زیباکلام | مشروب خوردن و عشق های دوران جوانی آقای دکتر

معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات در واکنش به اظهارات اخیر صادق زیباکلام بیان کرد که این شیوه ها، جز آشفتگی بیشتر و به هم ریختگی هنجاری ‌واخلاقی، راه به جایی نمی‌برد.

غلامرضا ظریفیان معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در یادداشتی به اظهارات اخیر صادق زیباکلام در گفت وگویی که در آن می‌گوید در دوران جوانی مشروب می‌خورده و دوستِ دختر داشته، واکنش نشان داد. 

ظریفیان در این یادداشت می‌نویسد:

 1. اخیراً کلیپی از آقای دکتر زیبا کلام منتشر شده است که در آن پرسشگری با زیرکی از دوران جوانی ایشان سوال می‌کند. آقای زیباکلام هم ـ از سر ذوق و با حرارت بسیار ـ به مشروب خوردن و عشق های دوران جوانیش اشاره می‌کند.

 

2. اینکه انسان در زندگی شخصی و یا دوران جوانیش چگونه می‌زیسته است، امری خصوصی است و هم به لحاظ شرعی، اخلاقی وعرفی، هیچکس حق ورود به ساحت شخصی افراد را ندارد.

 

3. اما ذکر این سنخ از موضوعات خصوصی که  با فرهنگ دینی ‌ و حتی عرف آشکار ما در تباین و تعارض است (آن هم بصورت علنی ‌و آشکار)، از چه منطق قابل دفاعی تبعیت می‌کند.

 

4. آقای دکتر صادق زیباکلام به دلایل عدیده‌ای، از موقعیت سیاسی و اجتماعی در بخش‌هایی از جامعه ما برخوردار شده‌اند، آیا درست است از این موقعیت ـ به جای کاهش رنج جامعه ـ به هرشکل نامتعارفی استفاده کنند؟

 

5. بسیاری از هنجارهای درست جامعه ما امروز، به دلیل ناکارآمدی سیاست مداران، راهبردهای غلط و رفتارهای نادرست، بشدت آسیب دیده است؛ آیا رواست ما هم با اظهارات نسنجیده، نامتعارف، هیجانی و خدای نکرده برای مطرح شدن بیشتر خود، به این آسیب‌ها و ترومای اجتماعی ‌فرهنگی بیافزاییم؟

 

6. هنوز تجربۀ آن کسی که در موقعیت ریاست جمهوری و پس از آن سعی کرد هر چند روز یکبار با اعمال و یا اظهارات نامتعارف، خودش را به هرشکلی در جامعه مطرح کند و از این رهگذر ‌خسارت های بسیاری را برای کشور و مردم ایجاد کرد، در یاد ‌و خاطره جامعه باقی است، ادامه آن راه ناصواب است.

 

7. امروز باید به تحکیم هنجارهای درست اهتمام کرد. اگر گامی  را نمی توانیم برای کاهش مشکلات برداریم حداقل باری بر آن نیافزاییم. این شیوه ها، جز آشفتگی بیشتر و به هم ریختگی هنجاری ‌واخلاقی، راه به جایی نمی‌برد.

 

منبع : اقتصاد نیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه