ارسال به دیگران پرینت

چهارمین محموله میعانات گازی ایران به ونزوئلا رسید

یک قانونگذار ونزوئلا اعلام کرد که چهارمین محموله میعانات گازی ایران شامل دو میلیون بشکه رقیق‌ساز به این کشور رسیده است. رودریگز افزود که این وضعیت نشان‌دهنده وضعیت ونزوئلا در سایه تحریم‌ها است و این کشور مجبور است محصولاتی که پیش از این می‌ساخت را وارد کند.

چهارمین محموله میعانات گازی ایران به ونزوئلا رسید

یک قانونگذار ونزوئلا اعلام کرد که چهارمین محموله میعانات گازی ایران شامل دو میلیون بشکه رقیق‌ساز به این کشور رسیده است.

«آنجل رودریگز» قانونگذار ونزوئلا اعلام کرد که چهارمین محموله میعانات گازی ایران شامل دو میلیون بشکه رقیق‌ساز به این کشور رسیده است.

وی افزود که این محموله میعانات گازی ایران برای شرکت نفت دولتی ونزوئلا طی روزهای آینده تخلیه می‌شود.

رودریگز افزود که این وضعیت نشان‌دهنده وضعیت ونزوئلا در سایه تحریم‌ها است و این کشور مجبور است محصولاتی که پیش از این می‌ساخت را وارد کند.

خبرگزاری رویترز پیش از این به نقل از پنج منبع آگاه، از انعقاد قرارداد نفتی میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفت ونزوئلا خبر داده بود.

این قرارداد به‌رغم تحریم‌های ایالات متحده امضا می‌شود.

بر اساس این گزارش، در چارچوب این قرارداد، نفت سنگین ونزوئلا با میعانات گازی ایران تبادل خواهد شد تا کاراکاس از آن در راستای بهبود کیفیت نفت خام قیرمانند خود استفاده کند.

یکی از این پنج منبع اعلام کرد که این قرارداد ابتدا به مدت شش ماه به اجرا گذاشته می‌شود، اما امکان تمدید آن وجود دارد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در واکنش به گزارش خبرگزاری رویترز در خصوص توافق نفتی ایران و ونزوئلا، اعلام کرد که این امر می‌تواند نقض تحریم‌های ایالات متحده باشد.

این وزارتخانه اعلام کرد که به اعمال تحریم علیه هر دو کشور ادامه خواهد داد.

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ع ا ز ارسالی در

      مردم ایران و دولت ایران باید با کشورها و شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی که امریکا تحریم کرده است معامله و تجارت بکنند دیگر بعد از تحریم کاری از دست آمریکا بر نمی آید که بکند باید تحریم میکرد که کرده حالا دیگر چکار میتواند بکند تحریم شده ها را باز میخواهد تحریم بکند .

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه