در ارتباط با ضرورت هماهنگی و همکاری میان دولت و مجلس یازدهم که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: از نظر جریان شناسی، جریان مجلس یازدهم وابسته به جناح اصولگرا و در مقابل طیف آقای روحانی و دولتش است. از سال 92 به این طرف این تقابل وجود داشته است، اما منطقی آن است که به آن پایان دهند.
وی ادامه داد: البته در میان جریان اصولگرایی، طیفی هست که از سیاستهای آقای روحانی حمایت می کند اما اکثریتشان این کار را نخواهند کرد. طیفی که الان در مجلس حاضر است از ابتدا مخالف دولت روحانی بوده، در شعارهای انتخاباتی خود هم این موضوع را اعلام کرد.
این فعال سیاسی ابراز عقیده کرد: برخی تحلیلگران فضای سیاسی معتقد هستند این طیف از جریان اصولگرایی حتی حاضر نیستند این مهلت یک ساله تا پایان کار دولت یازدهم را تحمل کنند؛ اما بحران کرونا تا حد زیادی بستر تحقق این تحلیل را عوض کرد.
وی در این رابطه توضیح داد: ما شاهد نوعی وفاق ملی در برخورد با کرونا و مدیریت بحران کرونا با شرکت فعال دولت و موفقیتهایی که نسبیش شد، هستیم. برای مبارزه با کرونا همه قوا همسو هستند. از آنجایی که این بحران هنوز باقی است به نظر میرسد این همسویی ادامه خواهد داشت.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: کرونا در کشور ما مدریت شده، اما برطرف نشده است و خطرش همچنان وجود دارد. به نظر نمی رسد مجلس یازدهم در نحوه مدیریت کرونا خدشه ای وارد کند. لاجرم به اصطلاح کجدارو مریز با این دولت ادامه میدهند تا زمانش بتواند بگذرد. در این میان دولت هم باید سعی کند به سمت همکاریهای بیشتر با مجلس برود. این همکاریها به تعدیل مشکلات سیاسی کشور میانجامد.
دیدگاه تان را بنویسید