سخنگوی دولت گفت: در شرایط جنگ اقتصادی، ناامید کردن مردم و القای این احساس که فردا هیچ چیزی بهتر از امروز وجود ندارد، خطرناک است.
علی ربیعی در اولین نشست رسانههای محلی شهر تهران با اشاره به سرعت تغییرات ارتباطات در دنیای امروز و نقش مهم رسانه های محلی، گفت: در این شرایط قطعا جای خالی آنها را هیچ کس نمی تواند پر کند.
وی با بیان اینکه ما رسانه محلی و رادیو محلی نداشتیم و یکباره به فضای رسانهای دولتی پرش یافتیم، گفت: در مباحث محلی، سنتهای دیرین ما آنچنان قوی بوده که حتی بیش از کشورهای توسعه یافته میتواند زمینه ساز امروز فعالیت هایمان باشد.
وی افزود: ما در دوره جدید نیازمند محله گرایی هستیم و باید به گروه های اجتماعی اولیه و ثانویه برگردیم.
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه صداهای محلی و آشنا امروزه یکی از ضرورت های جامعه است، گفت: حس دلتنگی، تنهایی و بحران هویت، حس غالب بسیاری از انسان های امروز است و بر این اساس نیاز بیشتری داریم که صداهای آشنا را از داخل محلهها بشنویم.
وی افزود: ما نیاز داریم صداهای آشنا را از داخل محله ها بشنویم. هویت های گمشده ما در محلات پیدا میشود. امروز به طور جدی با بحران هویت روبه رو هستیم. سبک زندگی که محلهها به افراد می داد حوزه تمدنی بود.
سخنگوی دولت گفت: من خیلی وقتها دلم می خواست برای هویت فریاد بزنم "من جوادم، ما همه جوادیم؛ ما یک هویتیم؛ ما یک منشیم؛ ما یک مسلکیم؛ ما یک نگاه به آدمهای دیگر هستیم". این هویتهایی است که باید امروز ما باید به آن برگردیم.
ربیعی افزود: سبک زندگی که محلههای قدیمی از جمله نازی آباد و جوادیه که من خود در آن زندگی می کردم یک هویت و منش مشترک به همه می بخشید و این برای من یک افتخار بوده است.
وی خطاب به مدیران رسانههای محلی تهران گفت: از این موضوع می خواهم به این جمع بندی برسم در دورانی که بحران مرجعیت وجود دارد و روز به روز مرجعیت ها در حال کوچک شدن هستند، رسانه های محلی که امروز شما در آن فعالیت می کنید می تواند به نوعی پیوست های جدید را با برگشت به سنت های قدیم پیوند بزند.
سخنگوی دولت در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به جنگ اقتصادی و دشمنیها و تشدید مشکلات مردم در این شرایط گفت: امروز بیشتر از گذشته نیاز داریم در کنار هم باشیم. مثل بچه های جنوب شهر بگذاریم دیگران روی دوشمان راه بروند. مثل شهدای عزیز پل شویم و از ما عبور کنند. خیلی این روزها طعنه می زنند، خیلیها میخواهند رد شوند. چرا ما امروز بیش از هر دوران دیگری نیاز داریم که سایه سار دیگران باشیم. هیچ دوره ای مثل امروز جامعه ما دچار رنج و مشکل نبوده است. مشکلات زندگی مردم، رنج های مردم، سفره های کم شده از مردم. هیچ دوره ای را نمی شناسم که جنگ اقتصادی بی رحمانه علیه یک ملت اینگونه ساماندهی شده باشد. هیچ دوره ای با دشمنیهای این چنینی، بازی روانی دشمن و همچنین تبلیغات منفی رو به رو نبودیم.
وی افزود: بنابراین در این شرایط ناامید کردن مردم و القای این احساس که فردا هیچ چیزی بهتر از امروز وجود ندارد و همچنین دامن زدن به اختلافات سیاسی، شرایط را پیچیده تر می کند.
ربیعی با بیان اینکه نیاز به یک اعتماد حداکثری در مقابل یک فشار حداکثری داریم، گفت: بدون امید نمیتوانیم چشم انداز روشنی برای هم محلهای هایمان فراهم کنیم.
سخنگوی دولت خطاب به نمایندگان رسانههای محلی حاضر در این نشست، گفت: اولا سیاسی نشوید و رسانههای محلیمان رسانه محلی باقی بمانند. دوم صدای محله باشید؛ چرا که امروز واقعا به صدای محله و ترویج حس غمخوارگی نیاز داریم.
ربیعی با بیان اینکه قهرمانان تنها آدمهای بزرگ با تندیس نیستند گفت: ما در محلههایمان قهرمانان کوچک داریم و بر این اساس ضروری است تا رسانههای محلی به عنوان میانجی های اجتماعی بتوانند خیر جمعی را در محلهها گسترش دهند.
وی افزود: خیر جمعی در این است که لبخند برای کسی ببریم و می توانیم با سمنهای محلی و رسانههای محلی خیر جمعی را گسترش و فضیلتهای فراموش شده محلی را احیاء کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید