رهبر کره شمالی به دلیل کم کاری خود و ناتوانی اش در برطرف کردن مشکلات زندگی روزانه شهروندان، از مردم کشورش عذرخواهی کرد.
به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در سخنرانی اش به مناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تأسیس حزب کارگران کره از شهروندان کشورش به دلیل آن که رهبری« خوب»نبوده است، عذرخواهی کرد.
وی در سخنرانی خود به این مناسبت گفت: «ملت کره به من به اندازه آسمان و به وسعت دریا اعتماد کرد اما من به شکل درست پاسخ اعتماد ملتم را ندادم و هیچ عذر و بهانه ای برای این کار ندارم».
وی افزود:« به رغم آن که من مسئولیت کار بزرگ کیم ایل سونگ و کیم جونگ ایل رهبران بزرگ را به عهده گرفتم و مسئولیت سنگین حاکمیت کشور را بر عهده گرفتم اما هنوز فاقد تلاش و عزم هستم به همین دلیل شهروندان ما تحت فشار سختی های زندگی روزانه هستند.»
کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی همچنین در مراسم جریان رژه نظامی با اشاره به شیوع ویروس کرونا برای مردم جهان آرزوی سلامتی کرد.
وی همچنین تاکید کرد که حتی یک مورد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کره شمالی گزارش نشده است. کره شمالی از ماه ژانویه کلیه مرزهای خود را برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا بسته است.
یک ماه پیش سربازان مرزی کره شمالی یک شهروند همسایه جنوبی را در آبهای کره شمالی به قتل رساندند. از قرار معلوم نیروهای کره شمالی برای جلوگیری از ورود احتمالی ویروس کرونا به سوی این شهروند کره جنوبی آتش گشودند. کیم جونگ اون دراقدامی بیسابقه از سئول بابت این قتل عذرخواهی کرد.
کیم جونگ اون در بخش دیگری از سخنانش بار دیگر گفت که کره شمالی به «تقویت ارتش ادامه خواهد داد.»
این رژه در هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس حزب کارگران کره برگزار شد.
برخلاف سالهای گذشته، امسال بهدلیل شیوع ویروس کرونا پیونگیانگ هیچ رسانهای را برای پوشش خبری این رژه سالانه دعوت نکرد. تلویزیون دولتی کره شمالی نیز تا ساعتها هیچ گزارش و تصویری از این برنامه پخش نکرد.
قرار بود در جریان رژه امسال، کره شمالی آخرین دستاوردهای نظامی خود در عرصه دفاعی را به نمایش بگذارد.
بر اساس تصاویر تلویزیون دولتی کره شمالی هزاران نظامی روز شنبه در میدان کیم ایل سونگ، بنیانگذار حزب کارگران کره و نخستین رهبر این کشور در برابر کیم جونگ اون، رهبر کنونی رژه رفتند.
چند ساعت پیش از انتشار تصاویر از تلویزیون کره شمالی، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی با صدور بیانیهای از برگزاری «رژه عظیمی» با حضور شمار گستردهای از سربازان و تجهیزات نظامی در میدان کیم ایل سونگ پیونگیانگ خبر داده بود. براساس همین بیانیه، دستگاههای اطلاعاتی کره جنوبی و ایالات متحده این برنامه را به دقت زیر نظر داشتهاند.
سازمان ملل متحد و بسیاری از کشورها به ویژه متحدان واشنگتن و خود ایالات متحده آمریکا، کره شمالی را به بهانه ادامه برنامه هستهای و موشکی از سالها پیش به شدت تحریم کردهاند.
کره شمالی میگوید که به دلیل ادامه حضور گسترده نیروهای آمریکایی در خاک کره جنوبی و برای تضمین حق دفاع از خود، حاضر به کنار گذاشتن برنامه توسعه فنآوریهای نظامی و موشکی خود نیست.
مناسبات میان کره شمالی و ایالات متحده آمریکا در نخستین ماههای به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به شدت متشنج شد و رهبران دو کشور یکدیگر را به جنگ تهدید کردند. با این حال کره شمالی از زمان برگزاری المپیک زمستانی سال ۲۰۱۸ در کره جنوبی، نشانههایی از تمایل به عادیسازی روابط با سئول و حتی واشنگتن را از خود نشان داد. پس از آن کیم جونگ اون و دونالد ترامپ در سه نوبت در سنگاپور، ویتنام و مرز دو کره با یکدیگر دیدار کردند. با این حال مذاکرات فنی و دیپلماتیک میان ایالات متحده آمریکا و کره شمالی عملا بدون نتیجه متوقف شده است.
بنابراین گزارش، حزب کارگران کره در پایان جنگ جهانی دوم و عمدتا از میان شبهنظامیان درگیر با نیروهای اشغالگر امپراتوری ژاپن و در شمال شبهجزیره کره، منطقه تحت نفوذ اتحاد جماهیر شوروی تشکیل شد. کیم ایل سونگ، بنیانگذار جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) چند ماه پس از تاسیس این حزب به رهبری آن رسید. نیروهای شمال در سال ۱۹۵۰ و پس از شورش حزب کارگران در مناطق تحت کنترل آمریکا به جنوب حمله کردند. در جریان سه سال جنگ داخلی کره، میلیونها نفر جان خود را از دست دادند و شهرهای کره شمالی عملا با خاک یکسان شدند.
دیدگاه تان را بنویسید